zenesz_logo.pngAz Ortega Guitars Magyarország, a Hangszer Pláza és Billy Watman szeretettel meghív minden érdeklődőt Billy Watman európai workshop turnéjára, amely rögtön két magyarországi helyszínnel indul.

 

 

2023. október 8-án, az Analog Music Hall-ban, a harmadik ízben életre hívott Bass & Guitar Show-n egy 30 perces előadás keretein belül láthatjátok Billy Watmant, míg másnap, 2023 október 9-én egy hosszabb, részletesebb workshopot is tart az előadó, a Hangszer Plázában. Utóbbi eseményen való részvétel egy ingyenes regisztrációhoz kötött, amely egyben egy lehetőség is, hogy tiétek legyen egy ajándék Ortega húrkészlet. Az első 15 regisztrált résztvevő ugyanis automatikusan egy ajándék húrszettel lesz gazdagabb.

A workshopokon természetesen lehetőség lesz kérdezni az előadótól, illetve kipróbálni Billy Watman Ortega Signature gitárját. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! A pontos kezdéssel és a regisztrációval kapcsolatban figyeljétek a Hangszer Pláza, az Ortega Guitars Magyarország felületeit, illetve a Bass and Guitar Show FB eseményt!

2023. október 08. – Bass & Guitar Show – Billy Watman workshop (rövidített program)
Analog Music Hall - 1116 Budapest, Kondorfa u. 8

2023. október 09. – Hangszer Pláza – Billy Watman workshop (teljes program, Q+A szekció, ajándék húrkészlet az első 15 regisztrált résztvevőnek)
1072 Budapest, Rákóczi út 30

A turné a magyar helyszínek után Pozsonyban és Bécsben folytatódik.

 

ortegaguitars.com
facebook.com/ortegamagyarorszag
https://www.instagram.com/ortega_guitars_hungary/
https://hangszerplaza.hu/