zenesz_logo.pngHárom ütős kislemez után – Emotion Sickness, Carnavoyeur és Paper Machete – végre itt van a hazai közönséget már többször felrázó Queens of the Stone Age új albuma.

A 10 dalt számláló In Times New Roman... című lemez nyers és őszinte, de mégis talán ez az eddigi legszebb és leghálásabb album az ikonikus zenekar 25 éves diszkográfiájában. Az énekes-gitáros, Joshua Homme fanyar dalszövegeit részben a már jól ismert QOTSA-hangzás festi alá, azonban minden dalban új zenei csavarokkal találkozhatunk.

Minden egyes szerzemény egy izgalmas hangtér, ami felfedezésre vár. Az intenzitásnak köszönhetően pedig érzésre a zenészekkel együtt mi magunk is a felvételek részeseivé válhatunk. Az új anyag mottója az, hogy olykor a hegek és sebhelyek mögé kell néznünk, hogy meglássuk a szépséget, máskor viszont a szépséget maguk a hegek és sebhelyek jelentik.

 

Joshua Homme 550

 

Joshua Homme válása és három gyereke felügyeleti jogáért zajló jogi küzdelem után először adott interjút, melyben azt nyilatkozta, hogy sikeres daganat-eltávolító műtéten esett át. Az 50 éves zenész azt nem árulta el, hogy milyen daganattal operálták, de elmondása szerint gyógyulóban van. A QOTSA egészen november végéig tartó turnéja során – melyen új albumukat népszerűsítik – számos európai fesztiválon lépnek fel, de koncerteznek az Egyesült Királyságban, majd Amerikában, végül ősszel ismét visszatérnek Európába. A négy egyesült királyságbeli koncertükre már minden jegy elkelt.

 

 

In Times New Roman...  https://qotsa.ffm.to/itnr

http://www.qotsa.com/
https://www.facebook.com/QOTSA/
https://www.instagram.com/queensofthestoneage/