zenesz_logo.pngAz ötszörös Grammy-díjas, sokak számára meghatározó Green Day platinaminősítésű Nimrod című albumának 25. évfordulóját ünnepli.

Ebből az apropóból 2023. január 27-én polcokra kerül egy box set, amely tartalmazza az eredeti kiadványt, egy gyűjteményt a korábban kiadatlan demókból, valamint a Philadelphia's Electric Factory élő szettjét, amelyet 1997. november 14-én rögzítettek, egy hónappal Nimrod megjelenése után.

A 20 dalból álló koncert számos Nimrod darabot, valamint a formáció korábbi albumairól és kislemezeiről rajongói kedvenceket tartalmaz. A 14 számból álló demóanyagon két korábban kiadatlan Green Day szerzeményt is fellelhetünk, ezek a You Irritate Me, a Tre Polka, valamint egy igazi klasszikus, Elvis Costello Alison című feldolgozása.

 

 

A limitált kiadású, számozott, 5 LP-t tartalmazó bakelitdobozból két változat lesz elérhető: egy fekete változat, plusz egy limitált kiadású ezüst vinylre nyomott LP. A bakelitdobozhoz egy 20 oldalas, 12” x 12”-es könyv, poszter, ruhafelvarró, exkluzív slipmat és egy emlék backstage belépő is tartozik. A 3 CD-s verzió egy bookletet, felvarrót és egy backstage belépőt tartalmaz.

https://greenday.com/

Forrás: Magneoton