zenesz_logo.png



A hard rock zenekar frontembere nem akar úgy tenni, mintha „minden rendben lenne az életében”.

A Halestorm gitáros-énekesnője, Lzzy Hale egy nemrégiben készült interjúban arról beszélt, hogy nem akarja azt tettetni, hogy „tökéletes” életet él, és elmondása szerint mindennél fontosabb kötelességének érzi, hogy őszinte legyen a rajongóihoz.

A Los Angeles-i 95.5 KLOS rádióállomás „New & Approved” című műsorában Lzzy Hale nyíltan mesélt arról, miért akar őszinte lenni a rajongók előtt saját szorongásaival és gyengeségeivel kapcsolatban. Kifejtve, hogy reméli, sikerül a hallgatók újabb generációjával is kapcsolatot teremtenie, az énekesnő arról is beszélt, miért döntött úgy, hogy egy sebezhetőbb oldalát is megmutatja a Halestorm legújabb albumának dalaiban.

A banda idén megjelent, Back From The Dead című, ötödik stúdióalbumát Lzzy pandémia és a lockdown alatt megélt tapasztalatai és érzései ihlették. A lemezen megjelenő témák és motívumok kapcsán a zenekar frontembere elmondta, hogy a dalokat önmaga szemszögéből írta, de hatalmas örömet jelent számára azt látni, hogy a rajongók a saját értelmezéseiket alkotják meg a számok kapcsán.

 Lzzy 750x

 

„Őszinte és nyílt vagyok az emberekkel, akik követnek, még azokkal is, akik csak most először fedeznek fel – mindig jobb ez így” – magyarázta Lzzy a lemez személyes vonatkozását.

„Sosem akartam valamiféle álarc vagy furcsa elképzelés mögé bújni, hogy tökéletes lennék, vagy hogy minden sínen lenne az életemben. Nehéz megérteni önmagukat, és nehéz megtalálni azt az utat, amivel leginkább önmagunk lehetünk, különösen amikor felnövünk. Sokszor tudjuk, hogy mások vagyunk, és még csak azt sem tudjuk, hogy miért, vagy nem tudjuk, minek nevezzük.”

Lzzy Hale ezen kívül bővebben kifejtette, miért tartja olyan nagyra ezt az őszinteséget, miközben bevallotta, hogy szeretné, hogy a zenéje az ifjabb generáció tagjait is megszólítaná, akik önmaguk elfogadásával küszködnek.

„Fontos volt számomra, hogy ezt a világ elé tárjam. Sokat beszélgettem fiatalokkal, akik keresik a helyüket a világban, és próbálnak rátalálni a szuperképességükre – és pont azok a dolgok, amik mássá teszik őket, azok jelentik ezt az erőt.”

Lzzy ezután pedig arról beszélt, hogyan akarja átadni ezt az üzenetet mind a meglévő rajongóknak, mind pedig a közönség új generációjának: „Fontos számomra azért, hogy ezzel elmondjam »Hé, még mindig itt vagyok. Túléltem. Büszke lehetek mindarra, ami vagyok, mind a világos és a sötét, a furcsa és nem furcsa, a nagy, a kicsi, a hangos és csendes oldalamra, és hogyha meg tudom találni ezt a helyet az utamon, akkor te is meg tudod.« Én ezzel tudok valami jót adni a világnak.”

A Back From The Dead albumról újabb dalhoz készült klip, amit itt mi is bemutatunk.

 

https://www.facebook.com/OFFICIALLZZYHALE

A Gibson Lzzy Hale Signature Explorerbird gitárról ITT olvashatsz.