zenesz_logo.png



A Dánielfy Gergő és az Utazók, valamint a Maszkura és a Tücsökraj közös koncertet ad június 30-án a méltán híres Kobuci Kertben.

A most csütörtöki lesz az egyetlen önálló budapesti koncertje a nyáron mindkét zenekarnak, így sok különlegességgel készülnek. Lesznek vendégelőadók, együttműködések és egy interaktív játékkal is kedveskednek a közönségnek.

A játék arról szól, hogy közös dalt készít a két zenekar, de ezúttal a közönség írja a szöveget. Egy posztban kérték a rajongókat arra, hogy osszák meg velük gondolataikat, kedvelt szavaikat vagy rímpárjaikat. Mindkét zenekar közönsége elég fogékony volt erre a kezdeményezésre, hiszen több tucat és egyben igen hosszú vers kezdemény érkezett kommentek vagy üzenetek formájában. Ezeket gyúrja össze Maszkura és Gergő, amit a 30-i kobucis koncert előtti közönségtalálkozón adnak elő. Ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom lesz, mivel a dalt kizárólag akkor az összejövetelen adják elő, remélhetőleg közösen énekelve a szövegírókkal. Szóval a két csapat várja az érdeklődőket 19 órára.

 

 Kiültünk a kertbe, mert nem bírjuk már ki 30-ig

Esemény: https://fb.me/e/6azGn28md
Jegyek: https://bit.ly/3aojTyx

Dánielfy Gergővel készült interjúnkat ITT OLVASHATOD.