zenesz_logo.pngSlash és zenekara „4” című albumának újabb dalához készült videóklip, melynek világpremierje május 5-én volt.

Slash és a Myles Kennedy & The Conspirators (SMKC) a közelmúltban fejezte be The River Is Rising névre keresztelt amerikai turnéját, ami Slash és csapata februárban megjelent „4” című albumát volt hivatott népszerűsíteni. A lemez a Gibson Records/BMG közös kiadásában jelent meg és a promóciós turné koncertjei mindenhol telt házat vonzottak. Május 5-én volt a világpremierje az album April Fool c. dalához készült videóklipnek, amit most mi is közreadunk.

 

 

„A soundcheck-ek alkalmával készületek felévtelek az April Fool-ról, de akkor még nem tudtuk mi lesz belőle, és időbe tellett, mire összeraktuk ebből a dögös riffből – meséli Slash. „A dal valójában akkor állt össze, amikor bementünk a stúdióba, és ez egyike azoknak a daloknak melyen határozottan érződik Dave Cobb producer keze nyoma. Néhány kulcs elem hiányzott a demó változatból, de ő pontosan tudta, hogy hová minek kell kerülnie. Tudod, néha kell egy másik ember, akiben zeneileg megbízol, és nem lehetsz olyan ostoba, hogy nem próbálod ki az ötleteit.”

Az album megjelenéséről és két korábbi dalról, illetve az egyikhez készült videóról ITT írtunk.

https://slash.lnk.to/4AlbumTW