zenesz_logo.png



Egyúttal februárban érkezik a Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators negyedik nagylemeze.

A napokban látott napvilágot a Guns N' Roses gitárosának, Slash-nek és zenekarának, a Myles Kennedy & The Conspirators-nek a legújabb dala, melynek címe Call Off The Dogs. Az új szám Slash és bandájának február 11-én érkező, nemes egyszerűséggel „4” címűre keresztelt negyedik albumáról származik, mely a Gibson Records és a BMG együttműködésében kerül kiadásra. A hamarosan megjelenő album nyitódalát, a The River Is Rising-ot, valamint a hozzá készült klipet egyébként már októberben láthatta-hallhatta a közönség.

A négyes szám több helyen is visszaköszön, hiszen a formációnak több, mint egy évtizedes pályafutása alatt ez lesz a negyedik nagylemeze, és egyben első új zenéjük, amit az elmúlt 4 év során hallhattunk tőlük. Az élettel teli rock album hajtóerejét a magukkal ragadó gitármelódiák, a dallamos refrének és brilliáns gitár riffek képviselik, melyben a Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators korábbi munkáira épít. A pontosság kedvéért a „4” tulajdonképpen Slash ötödik szólóalbuma, viszont a negyedik, melyet a banda többi tagjával – Myles Kennedy (ének), Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár, ének), valamint Frank Sidoris (gitár, ének) – közösen vett fel.

 

 

És íme a The River Is Rising és a hozzá készült videóklip:

 

 

Slash a következőket mondta újonnan megjelent Call Off The Dogs című dalukról: „Igazából eléggé sebtében íródott, az új album szellemében és energiájával. Egy ilyen dalt, mint ez, nem lehet túlgondolni, mert különben odavész a lelke. Mielőtt nekikezdtünk volna a stúdiómunkának, viszonylag gyorsan összehoztuk a Call Off The Dogs dalt – csak egy jammelés volt, és ennyi. És valószínűleg ezt vettük fel utoljára a stúdióban.”

Myles Kennedy pedig az alábbiakat tette hozzá: „A Call Off The Dogs egy igazi húzós szám, mely több szempontból képes felemelni egy lemezt, főleg a rockrajongók számára. Imádják az ilyen nótákat. Akartunk bele egy többszólamban megszólaló refrént is, így aztán eljátszottam vele egy kicsit, és elküldtem Slash-nek, aki továbbfejlesztette, és a sajátjává tette. Ami a szöveget illeti, a dal a megadásról szól, arról, amikor az üldözött felemeli a fehér zászlót.”

A Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators „4” című albuma előrendelhető itt: https://slash.lnk.to/4AlbumTW