zenesz_logo.pngFriss hír a banda háza táján, hogy az albumból május 13-án megjelenik egy bővített kiadás is.

Nemrég lehullt a lepel a Fonogram - Magyar Zenei Díj 2022 2022-es jelöltjeiről, így kiderült az is, hogy a külföldi alternatív vagy indie-rock kategória egyik versenyzője az ausztrál Amyl and The Sniffers. A pub rockban és punk rockban utazó zenekar Comfort To Me című második lemeze a Coldplay, a London Grammar, Mdou Moctar és a The Black Keys kiadványaival kel versenyre.

Friss hír a banda háza táján, hogy az albumból május 13-án megjelenik egy bővített kiadás is. Egyelőre csak fizikai formátumról van szó, mégpedig egy fűstszínű dupla vinyl lemezről, amin a korong 11 dala mellett egy melbourne-i williamstowni kikötőben rögzített verzió is helyet kap. Egy kis ízelítőnek íme a Maggot című szerzemény élő változata, amihez egy videóklip is készült.

 

 

Az Amyl and The Sniffers 2020 végén vonult stúdióba, hogy Dan Luscombe producerrel rögzítsék a Comfort To Me című albumot. A karanténhelyzet alatt íródott anyag hangzásvilágának múzsái között megtaláljuk az old-school rock'n'roll nagyjait (AC/DC, Rose Tattoo, Motörhead, Wendy O Williams), a modern hardcore képviselőit (Warthog, Power Trip) és a zenekar hazai példaképeit is (Coloured Balls, Cosmic Psychos). A dalszövegeket pedig az énekesnő, Amy Taylor kedvenc rapperei és garage rock bandái ihlették.

Előrendelés: https://amylats.ffm.to/ctmexpanded
Web: https://www.amylandthesniffers.com/
Instagram: https://www.instagram.com/p/CVjNOVihsOS/