zenesz_logo.pngMegjelent a Follow The Flow második lemeze, az Ég és föld, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.

2019 végén a zenekar egy boldog időszak, teltházas koncertek, alkotótábor és rengeteg jó élmény után érkezett meg a legmélyebbre, mikor az egész világon beütött a pandémia.

„Mindenkinek átállt az agya a rossz érzésre. A mennyet és a poklot is megjártuk, és persze mi sem tudtuk átugrani a karantén dalokat, mint például a Tavasz, amiben a boldogságot kerestük. A csúcson hagytuk abba egy időre, aztán újra éreztük a reményt, mikor egy teltházas Budapest Park koncerttel tértünk vissza 2021-ben” – mondta Fura Csé.  „Az album koncepciója hamar összeállt a fejemben, a cím pedig két értelmezésben is nézhető. Ég és föld, azaz menny és pokol, amit megjártunk, a kettő közötti különbség pedig tényleg ég és föld. Nem lehet összehasonlítani!”

Ahogy a zenekar fogalmazott, az elmúlt hónapokban egy sinus-görbét írt le az életük, az elkészült album pedig teljesen végig követi a pandémia időszakát.

Az elején nagyon fentről indul a szerzemények hangulata, majd jön a mélypont, utána pedig A holnap küszöbén című dalnál ismét pozitívvá válik a hangvétel, átlendül a nehézségeken és a végén kicsúcsosodik. A dal címek is a meleg és hideg árnyalatok között ingadoznak ezen a bizonyos Sinus-görbén.

FTF koncert 700x

 

„A borítón is látható: mögöttünk a teltházas Budapest Park, előttünk pedig az apokalipszis időszaka van ábrázolva. Látható, hogy mennyire mások lettek a körülmények” – mesélte Fura Csé.

A korong megjelenése után néhány nappal, szeptember 17-én élőben is meghallhatja a közönség az új dalokat a Budapest Parkban, ahol persze a korábbi kedvenc slágerek is megszólalnak. A lemez fizikai formában már a MOL-kutaknál megvásárolható!

 

https://www.facebook.com/followtheflowofficial
https://open.spotify.com/album/16zN1LWmqj30qVgHQ59egQ