zenesz_logo.png



Az LD Systems ötféle összeállításban és tízféle kivitelben forgalmazza STINGER® G3 sorzatú PA rendszereit.

Az LD Systems öt különböző felhasználási területre állított össze PA rendszereket, a konferencia hangosítástól kezdve egészen a szabadtéri zenekari hangosításra alkalmas STINGER® G3 rendszerekig. Az mindenképpen a felhasználók körültekintő kiszolgálását jelzi, hogy mind az öt szett aktív és passzív változatban is forgalmazásra kerül. A passzív rendszerekhez megfelelő „D” osztályú végerősítőt is rendszerbe állítanak.

Kivételes hangzás, abszolút megbízható működés és páratlan ár-érték arány, ezek jellemzik az LD Systems STINGER® G3 sorozatú PA rendszereit. Ezek a cuccok igazi „igáslovak”, melyek ugyanakkor bármilyen igényes alkalmazási területeken helytállnak. A STINGER® G3 sorozat mindegyik PA szettje aktív és passzív változatban is forgalmazásra kerül, ami kategóriájában ritkaság számba megy. Az egyedileg tervezett, nagy terhelhetőségű hangszórók, a BEM optimalizált hullámvezetők, a megnövelt mélyfrekevencia-tartomány hibátlan hangminőséget és koherens lefedettséget eredményeznek.

LDDSP45KRACK 1 1300x

DSP 45K Rack végerősítő

Az aktív STINGER® G3 rendszrekben dolgozó pehelykönnyű „D” osztályú végerősítők tekintélyes hangnyomás szintet produkálnak. A sokoldalú topládák akár 500 W RMS kimenő teljesítményre is képesek, és precizen megtervezett presetek biztosítják az egyenes átvitelű, szélessávú, szatellit vagy padlómonitor funkcióban történő alkalmazásukat. Az LD Systems szabadalmazott DynX® DSP technológiája biztosítja a fázishelyességet, valamint a legnagyobb hangerő mellett is torzításmenetes megszólalást eredményez.

 LDEBSETLOUNGE 2 450x

LD Systems Stinger G3 Lounge

Ez az összeállítás nem igazán zenekarok számára készült, viszont könnyű szállíthatóságával a kompakt készlet tökéletesen megfelel kisebb rendezvényekre, ahol minőségi zenei megszólalásra és beszédérthetőségre van szükség. A Stinger G3 szettet a következő felhasználási területekre ajánlják: DJ, szólisták, egyszemélyes produkciók stb. A Stinger G3 Longue készlet akár 200 fős közönséget is kiszolgál. A szett a következő összetevőkből áll: 2 x Stinger 8 G3 8”-os passzív hangsugárzó, 1 x Stinger Sub 15 G3 15”-os passzív mélynyomó, 1 x DSP 45K Rack végerősítő DSP-vel, valamint strapabíró védőhuzatok és kerekes szállítótalp. A Lounge szettből is választhatunk aktív kivitelű rendszert 1100 W összteljesítménnyel.

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDEBSETLOUNGE

 LDEBSETEVENT 2 475x

LD Systems Stinger G3 Event

Ez a szett tökéletes mindenes kis- és közepes méretű rendezvényekre, a két mélynyomó egyenként 600 W (RMS) terhelhetőséget nyújt és feszes, ütős mélyeket produkál. A készletet a következő alkalmazásokhoz ajánlják: DJ-k, kisebb zenekarok. A Stinger G3 Event összeállítás akár 300 fős közönség számára kiváló minőségű hangzást garantál. Az Event szett a következők hangfalakból és erősítőből áll: 2 x Stinger 10 G3 10”-os passzív hangsugárzó, 2 x Stinger Sub 15 G3 15”-os passzív mélynyomó, 1 x DSP 45K Rack végerősítő DSP-vel, valamint védőhuzatok és kerekes szállító talpak a mélynyomókhoz. Az aktív változat beépített D-osztályú erősítőt tartalmaz 1500 W rendszerteljesítménnyel.

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDEBSETEVENT

 LDEBSETGALA 2 475x

LD Systems Stinger G3 Gala

Ennek a rendszernek az érdekessége a két keskeny formátumú topláda, melyek egyenként 400 Wattal (RMS) terhelehetők és 125 dB maximális hangnyomásra képesek. A rendszer tökéletesen megfelel olyan rendezvényekre, ahol a beszédérthetőség és a nagyobb lefedettség a követelmény. A készletet a következő alkalmazásokhoz ajánlják: gálaműsorok, vállalati konferenciák, privát rendezvények; a szett akár 300 fős közönség számára kiváló minőségű hangzást garantál. A készlet a következő hangfalakból és erősítőből áll: 2 x Stinger 28 A G3 2 x 8”-os passzív hangsugárzó, 2 x Stinger Sub 18 A G3 18”-os passzív mélynyomó, 1 x DSP 45K Rack végerősítő DSP-vel, valamint védőhuzatok és kerekes szállítótalpak. A készlet aktív változata nagy hatásfokú beépített digitális erősítőt kapott, 2600 W rendszerteljesítménnyel.

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDEBSETGALA

 

LDEBSETPOWER 2 500xc

LD Systems Stinger G3 Power

A Stinger G3 Power készlet ideális felszerelés klubokban, valamint turnézó zenekarok számára, ahol a dinamikus hangosítás és a bőséges teljesítmény elsődleges fontosságú. A szettet a következő alkalmazásokhoz ajánlják: zenekarok, klubok, vállalati rendezvények, audió/videó prezentációk, ahol kb. 350 fős közönség kiszolgálására ideális megoldást jelent. A kétutas topládákba egy 12 inches hangszórót és egy tölcséres magassugárzót szereltek, a hangfalak 400 Wattal terhelehetők. A készlet a következőkből áll: 2 x Stinger 12 G3 12”-os passzív hangsugárzó, 2 x Stinger Sub 18 G3 18”-os passzív mélynyomó, 1 x DSP 45K Rack végerősítő DSP-vel, védőhuzat és kerekes szállítótalp. Az aktív változat beépített D-osztályú erősítője 2600 W rendszerteljesítményt produkál.

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDEBSETPOWER

 

LDEBSETIMPACT 2 500x

LD Systems Stinger G3 Impact készlet

A Stinger G3 Impact rendszer masszív mélyeivel, ütős és tiszta hangzásával tökéletesen alkalmas szabadtéri hangosításra. Négy mélynyomója és két 15”-os topládája könnyedén lefedi a közepes méretű rendezvények igényeit utcabálokon és rendezvény sátorban, akár 400 fős hallgatóság számára is tökéletes hangosítást biztosít. A készletet a következő alkalmazásokhoz ajánlják: DJ-k számára, szabadtéri zenekari hangosításhoz. A rendszer a következőkből áll: 2 x Stinger 15 G3 15”-os passzív hangsugárzó, 4 x Stinger Sub 18 G3 18”-os passzív mélynyomó, 1 x DSP 45K Rack  végerősítő DSP-vel, valamint védőhuzatok és kerekes szállítótalpak. A beépített D-osztályú erősítővel rendelkező aktív változat rendszerteljesítménye 3400 W.

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDEBSETIMPACT


Az LD Systems termékek hazai forgalmazója az Elimex Kft.