zenesz_logo.pngAz LD Systems nagyteljesítményű professzionális végerősítői már itthon is kaphatók.

 

LDDSP45K_7_700.jpg

 

Az LD Systems DSP 45 K professzionális négycsatornás erősítő nagyméretű hangosító rendszerek kiszolgálására. A koncertminőségű hangzás érdekében a DSP 45 K 1200 W teljesítményt nyújt csatornánként, hídba kapcsolva pedig 2 x 2400 W-ot ad le. A nagy hatásfokú H-osztályú erősítő felépítés és a kapcsolóüzemű tápegység Power Factor Correction (PFC) áramkörrel széles dinamika tartományt és kiváló tranziens átvitelt biztosít.

A DSP 45 K többféle védelmi áramkörrel rendelkezik: egyenáram, túláram, túlmelegedés, rövidzárlat ellen, valamint teljesítmény- és csúcs limiter óv a túlterheléstől és a hangszórók tönkremenetelétől. A dupla hőmérséklet-függő ventilátorral kiegészítve rendkívül megbízhatóan működik a legtöbb alkalmazási területen.

 

LDDSP45K_5_700.jpg

 

A 24-bites DSP precíz FIR és IIR szűrést tesz lehetővé, továbbá parametrikus EQ, crossover, késleltető, RMS és csúcs limiter funkció is rendelkezésünkre áll. A felhasználó által beállítható és jelszóval védhető hangszóró konfigurációknak köszönhetően az üzembe helyezés gyorsan elvégezhető.

Az erősítőbe menü-vezérelt négysoros kijelzőt, valamint nyomógombként is működő adatkereket építettek. A DSP 45 K erősítőt 2 U magas acélházba építették és mindössze 7 kg a tömege. Szimmetrikus Neutrik XLR bemenetekkel, speakON kimenetekkel, valamint USB és Ethernet porttal szerelték fel. A hangfalak optimális és megbízható működését a készülékhez mellékelt LD Systems hangszóró preset könyvtár segíti, a mellékelt szoftver számítógépes vezérlést és monitorozást tesz lehetővé.

A DSP 44 K típus paramétereit tekintve megegyezik a fentivel, de Dante™ hálózathoz való csatlakozási képességgel is felszerelték.

Az LD Systems nagyteljesítményű professzionális végerősítői áprilistól már idehaza is elérhetők. Az LD Systems hazai forgalmazója az Elimex.