zenesz_logo.pngNagy érdeklődés mellett leplezték le a már korábban beharangozott, az Adam Hall csoporthoz tartozó LD Systems és a Porsche Design Stúdió együttműködésével született újszerű megjelenésű MAUI900 oszlopsugárzót.

 

P900_700.jpg

 

A Porsche Design Stúdióval kooperációban fejlesztett MAUI® P900 a csúcstechnológiát ötvözi a már ikonikusnak számító formával és különleges anyagokkal, így megalkotva egy teljesen új, egyedi audió eszközt. A bemutatón részt vett Alexander Pietschman, az Adam Hall Group vezérigazgatója és Jörg Tragatschnig a Porsche Design részéről.

A körülbelül 45 perces prezentáció során Alexander Pietschman, és Jörg Tragatschnig bemutatták a MAUI® P900 modellt a zeneipar és a sajtó képviselőinek, és elmagyarázták azokat az okokat és motivációkat, melyek a két cég együttműködése mögött állnak. Jörg Tragatschnig, a sikeres tervező leginkább az új MAUI® P900 integratív megjelenését emelte ki, ami egyedülállóvá teszi ezt a modellt a professzionális audió termékek piacán.

 

PK_620x413.jpg

 

Pietschmann is büszkén nyilatkozott az elért eredményről. „Fejlesztési csapatunk a Porsche Design stúdióval együttműködve kitűnő munkát végzett. Vadonatúj dizájnnal jelentkezünk a zeneipari piacon. Kíváncsian várom a piac reakcióit.”

 

ld-systems-maui-5-go-260916.jpg

 

MAUI to GO

Bár pontos megjelenését még nem hozták nyilvánosságra, de a kiállításon az Adam Hall Group bemutatta a MAUI® 5 GO-t, a világ első elemmel működő PA oszlop rendszerét is. A MAUI® 5 GO optimális hordozhatósága lehetővé teszi a legkülönbözőbb felhasználási területeken történő alkalmazását: koncertek speciális helyszíneken, PA rendszer konferenciákhoz külső helyszíneken, vagy egy spontán jam session a parkban, kitűnő hangminőséggel.

 

MG_2868-620x413.jpg

 

A Cameo bővíti a ZENIT® sorozatot

A szintén az Adam Hall csoporthoz tartozó Cameo Lights egyik ígéretes újdonsága az akkumulátorról is üzemeltethető Zenit B60 lámpa. Bárhol, bármikor bevethető fényt biztosít. A szintén most bemutatott Wifi to DMX konverter használatával a távvezérlés is egyszerűen megoldható.

Amikor az új MAUI® P900 és MAUI® 5 GO rendszerekről további információk állnak rendelkezésre, természetesen közreadjuk.


Az LD Systems és a Cameo hazai forgalmazója az Elimex.