zenesz_logo.pngA Zenész Magazin és a D’Addario ismét nyereményjátékot hirdetett, melynek során összesen 5 db D'Addario XS Phosphor Bronze Acoustic 12-53 húrkészletet sorsoltunk ki.

 

Májusban a Taylor Guitars, a prémium minőségű akusztikus gitárok vezető márkája és a D'Addario, a felső kategóriás húrok világelső gyártója bejelentették, hogy a jövőben a Taylor a D'Addario felső kategóriás XS Phosphor Bronze bevonatos húrjait fogja használni gitárjain.

 ds plp hero xs 750x

 

A Zenész Magazin és a D’Addario ismét nyereményjátékot hirdet, melynek során összesen 5 db D'Addario XS Phosphor Bronze Acoustic 12-53 húrkészletet sorsolunk ki. A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint a Facebook oldalunkon lájkolni a nyereményjátékról szóló a bejegyzést, és egy kommentben megírnod, milyen akusztikus gitárra tennéd fel ezeket a szuper húrokat. A játék 10 napig, vagyis október 1-től október 10-én 24 óráig tart, a szerencsés nyertesek nevét Facebook oldalunkon fogjuk közzétenni, a húrkészleteket postán juttatjuk el szerencsés nyerteseknek.

A D’Addario és a Taylor Guitars együttműködéséről szóló írásunkat ITT OLVASHATJÁTOK.
A D’Addario XS Phosphor Bronze Acoustic húrokról szóló tesztünket ITT OLAVSHATJÁTOK.
A D’Addario oldalán pedig itt találtok információkat a húrokról.