zenesz_logo.png



A Blackstar kihozta az ID:Core V2 sorozatot, melynek modelljei továbbfejlesztett hangszíneket és effekteket, valamint új szoftver csomagot kínálnak.

 

Blackstar-ID-Core-Stereo-10-V2 650x.jpg

 

A Blackstar ID:Core erősítők megjelenésükkor meglehetősen felbolygatták az alacsonyabb árfekvésű erősítők piacát, nagyszerű hangszíneikkel, hatásos effektjeikkel és széles sztereó hangképükkel. Most, hogy más gyártók is a sarkukban vannak, a cég frissítette a sorozat modelljeit, továbbfejlesztett hangszínekkel, új effektekkel és szoftvercsomaggal.

 

Blackstar-ID-Core-Stereo-10-V2-Sterling 650x.jpg

 

A V2 sorozatba az ID:Core 10, 20 és 40 modellek tartoznak, mindegyik hat új továbbfejlesztett hangszínnel, a kristálytiszta hangzástól a high-gain-ig bezárólag. A Blackstar büszkén vallja, hogy ezzel a fejlesztéssel a sorozat erősítői „a legjobb hangú gitárerősítők ebben a kategóriában”.

 blackstar-id-core-10-cream-v2-650x.jpg

 

Újdonság az ID:Core BEAM-től átvett envelope szűrő, a kombinált kórus/flanger effekt és az ingyenes PreSonus Studio One Prime Blackstar Edition zeneszerkesztő szoftver, amit mindegyik modellhez megkapunk. Egyébként a kis kombók ugyanazzal a szuper széles sztereó technológiával működnek, mint elődjeik. A korábbiakhoz hasonlóan az erősítőkön megtaláljuk a sztereó MP3 bemenetet, az emulált hangszóró kimenetet, a beépített hangolót és TAP tempó kapcsolót. Az USB port segítségével az erősítőről közvetlenül a számítógépre rögzíthetjük játékunkat.

 

Blackstar ID Core V2 Stereo 20 top panel 750x

 

További különlegesség, hogy most az ID:Core V2 modellek London Red, Double Cream és Sterling Silver, azaz piros, krém és ezüst színben is kaphatóak, limitált mennyiségben. A Blackstar ID:Core V2 modellek mindent tudnak, amit egy mai gyakorló erősítőtől elvárhatunk, és mindezt elérhető áron!

 

 

A Blackstar erősítők hazai és európai forgalmazója a Sound Service.