zenesz_logo.png



A DiMarzio bemutatta új passzív, mágneses, akusztikus gitárokhoz tervezett hanglyuk hangszedőjét, a Black Angelt.

 

DiMarzio_The-Black-Angel_690x.jpg

 

 

 

 

A zenészek kérésének eleget téve a DiMarzio kihozta új passzív, mágneses, akusztikus gitárokhoz tervezett hanglyuk hangszedőjét, a Black Angelt.

 

A cég korábbi akusztikus hangszedőjéhez, az Angelhez hasonlóan, a Black Angel is az akusztikus gitárban keletkező hangok teljes tartományát „hallja”, a legkisebb „lyuk” nélkül, közvetíti azt, és mind a jobb, mind a balkéz apró dinamikai rezdülésére jól reagál. A név kötelez, így a Black Angelt természetesen matt fekete színben gyártják.

 

Bár a Black Angel mágneses elven működik, rendkívül csendes, hangzása egyáltalán nem elektronikus, nincs semmi zaja és elem sem szükséges működéséhez. A kéttekercses  kialakításnak köszönhetően a nem kívánatos zajok, zörejek a minimumra csökkenthetők. Azok a gitárosok, akik szeretik keverni két, vagy több pickup hangját, értékelni fogják a beépített fáziskapcsolót, ennek segítségével a Black Angel kiválóan használható két, vagy több jelforrásból álló rendszerekben, és könnyűszerrel kombinálható bármely piezo hangszedővel, vagy mikrofonnal.

 

A Black Angelt egyszerűen és gyorsan felszerelhetjük gitárunkra, nincs szükség semmiféle átalakításra. A hangszedő 3 ½ inches (89 mm) vagy ennél nagyobb hanglyukba illeszkedik.

 

The-Black-Angel_DP234_w-Cable.jpg

A hangszedőhöz tartozékként kapunk egy 1/8”-ról 1/4”-ra átalakító, heveder jackben végződő Switchcraft kábelt és 3 méter gitárkábelt.

 

A DiMarzio Black Angel pickupot Amerikában gyártják, az ottani javasolt kiskereskedelmi ára 230 USD, az európai áráról még nincs információnk.

 

A DiMarzio európai és hazai forgalmazója a SoundService.