zenesz_logo.png



A Vixen basszusgitárosa, Julia Lage új szólódalt és klipet adott ki, melyben férje, a virtuóz gitáros, Richie Kotzen és Dug Pinnick is közreműködik.

A húzós basszusgitár-gitár unisonoval induló, rockos alapra építkező dalban Kotzennek sajnos csak egy nem túl hosszú szóló jut, de Julia Lage és Dug Pinnick vokálja végig izgalmassá teszi a Ride c. számot. Az új dal arról szól, hogy mennyire magányos lehet az utunk. A dalban Julia mindenkit arra bíztat, hogy saját valóságát és útját kövesse, és ne törődjön mások ítélkezésével, tévképzeteivel. Bár a dal zenéjét és szövegét Julia Lage jegyzi, valamiért mégis emlékeztet Richie Kotzen szerzeményeire.

 

 

Julia jelenleg a platinalemezes női rockbanda, a Vixen tagja, valamint saját zenekarában – Sister Knot – is játszik, emellett pedig a Smith/Kotzen rock–blues bandában basszusozik, mely az Iron Maiden-ből ismert Adrian Smith, valamint Julia férjének, Richie Kotzennek (Winery Dogs) a közös projektje. Julia Lage első szólóalbuma is készülőben van, amin nemcsak basszusgitározni, hanem énekelni is hallhatjuk majd. Julia 2017 óta a felesége a virtuóz gitárosnak, Richie Kotzennek, de a házasság előtt már jó pár évig együtt jártak.

Az alábbi videóban pedig egy rövid jammelést láthatunk Richie Kotzennel és Julia Lage-val, meghallgathatjuk hogyan szól Kotzen Fender Telecasterének DiMarzio Twang King (DP172) nyaki pickupja, valamint Julia Fender Precision gitárjának Sixities P (DP124) hangszedője, és nem mellesleg arról mesélnek, hogyan ismerkedtek meg.

 

https://www.facebook.com/JuliaLageMusic
https://www.facebook.com/Vixen
https://www.facebook.com/richiekotzenmusic

Fotó: DiMarzio

A DiMarzio termékek európai és hazai forgalmazója a Sound Service.