zenesz_logo.pngA hagyományos nyárvégi Warwick Bass Camp mellett idén májusban is megrendezi a Warwick a Ladies BassCamp-et.

 

 

WW_LadiesBassCamp_213x280_EN_700.jpg

 

 

A Warwick BassCamp, vagyis Warwick Basszus Tábor kifejezés hallatán minden basszusjátékos arca felderül, ugyanis feltehetően hallott már a Warwick hagyományosnak mondható, évente megrendezésre kerülő eseménysorozatáról. A tanulás, zenélés, jammelés, és a legkiválóbb basszerosokkal történő találkozás együttes lehetősége egyedivé teszi ezt a programot. Idén a Ladies BassCamp rendezvénnyel tovább színesedik a paletta. A május 27-én, szerdán kezdődő és 30-ig tartó eseményt kifejezetten hölgyeknek rendezi a Warwick.

 

Ez azt is jelenti, hogy nem csak a hallgatók, hanem a tanárok is kizárólag a szebbik nem képviselői közül kerülnek ki. Természetesen, néhány igazi sztár előadó-tanár is található a névsorban, úgymint Antonella Mazza (IT, FR), Divinity Roxx (US), Ariane Cap (AT, US), Chela Harper (CN), Teresa Morini (GB), akik olyan témákról fognak előadásokat tartani, mint a groove-ok kidolgozása, zeneelmélet, szóló basszus játék, stb.

 

 

Ladies BassCamp 2014_700.jpg

 

Ladies BassCamp 2014

 

 

 

A Ladies BassCamp részvételi díja € 499, ami az előadásokon való részvétel díján kívül magában foglalja a szállás, az étkezések, a helyi transzfer költségeit, valamint megfelelő érdeklődés esetén egy gyárlátogatást is. Bónuszként a résztvevők a szombati záró partin Divinity Roxx zenekarának koncertjét is megtekinthetik.

 

Regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

Bővebben a Ladies BassCamp-ről : Warwick

További információk a táborokról: klikk ide!