zenesz_logo.pngMajsai Gábor Emerton díjas énekes, a swing műfaj kiemelkedő hazai képviselője ezúttal a NAV 20 tagú Pénzügyőr zenekarával ad egész estés koncertet a XIII. kerületi József Attila művelődési központban.

DSC_8161_700.jpg

 

 

Majsai Gábor Emerton díjas énekes, a swing műfaj kiemelkedő hazai képviselője ezúttal a NAV 20 tagú Pénzügyőr zenekarával ad egész estés koncertet a XIII. kerületi József Attila Művelődési Központban. Az ország számos nagyszínpadán már kirobbanó sikereket elért egyedülálló formáció magas színvonalon szólal meg a múlt század klasszikus big band stílusában Nyers Alex karnagy és kitűnő szólistái közreműködésével. Majsai neve önmagban is garancia a magas minőségű szórakoztató zene kedvelőinek, de a NAV Big Banddel kiegészülve felejthetetlen zenei csemegét ígér közönségének.

 

Majsai Gábor mögött egy igazán profi karrier áll, első sikeres együttese a Wastaps volt, majd következett az Europa Group Cserháti Zsuzsával, akikkel végigturnézta Európát. Az énekes fesztiválnyertes slágere, az Öreg járgány szívatóval indul nem csupán klasszikussá nőtte ki magát az évek során, de jelentős szakmai sikereket is hozott az előadó számára. Tom Jonesra emlékeztető, különleges hangjának is köszönhetően, évtizedek óta kimagasló egyénisége a hazai könnyűzenének. Legújabb Swing és a Boogie című albuma swing alapokra épít és a boogie-woogie felé is kacsingat, a lemez dalait a Jazzy Rádió rendszeresen sugározza.

 

 

 

 

 

 

 

Majsai Gábor és a NAV Big Band koncertje

Időpont: 2015. február 27. péntek 19:00

Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Cím: 1131 Budapest, József Attila tér 4.

 

 

Jegyárak:


Elővételben felnőtteknek 1900 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1500 Ft;
Az előadás napján 2500 Ft

 

XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából.

A kedvezmények nem összevonhatóak!

Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók.

 

 

Majsai Gábor hivatalos weboldala
Majsai Gábor Facebook