zenesz_logo.pngA Continoom projekt egy vadonatúj hangzásvilágot bemutató, különböző stílusok fúziójával dolgozó, egyszemélyes zenekar.

 

Continoom Official 650.jpg

 

 

 

A Continoom projekt egy vadonatúj hangzásvilágot bemutató, különböző stílusok fúziójával dolgozó, egyszemélyes zenekar. Schrott Péter írja a zenét, ő maga veszi fel saját stúdiójában, a keverést, és masteringet is ő végzi. A projekt dalai angol nyelven készülnek. A visszajelzések alapján a Continoom munkássága minden emberből kihoz valamilyen érzést, "csak úgy elmenni mellette” nem lehet.

 

Schrott Pétert Magyarországon a Tűzmadár zenekarból, a The Voice tehetségkutatóból, illetve egy-két színdarabból – Jézus Krisztus Szupersztár, Vazul Vére – ismerheti a közönség. Dalszerzőnek, énekesnek, zenésznek, producernek, hangmérnöknek, és nem utolsósorban állatvédőnek vallja magát.

 

„Nagyon szeretem, amit csinálok, és hálás vagyok, hogy azzal foglalkozhatom, amit szeretek. A Continoom 2014-ben született meg. A dalok, ötletek már 2007 óta érlelődtek bennem, és mindig vágytam egy saját projektre, ahol ezt a stílust az új ideológiák, társadalmi ízlések, illetve a bennem lévő emóciók vegyítésével tudom prezentálni. A stílusok fúziója lett a kedvenc irányom, mivel tudom, hogy az embereknek valami új kell, amire felkapják a fejüket.

 

Sokan keverték már a dubstep stílust a metállal, de ebben a verzióban, amit a Continoom világa ad, még nem hallottam hasonlót. Az Enlighten című, debütáló szám lehetne akár az ars poeticám is:

 

»Try to see the bright side of life, just keep on trying!
You’ll see the light!
It’s easy to find a way to the other side I’m still
burning for Freedom…«

 

15 év a zeneiparban kellőképpen kitanított, és megedzett, így sok induló projekttel ellentétben már nem követem el azokat a hibákat, amik akadályoznának az előrejutásban. Célom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, reményt adni a zeném által, ahol valóban önmagam lehetek.” – mesél magáról és a projektről Schrott Péter.

 

 

 

A Continoom projekt eddigi kiadványai

 

A debütáló dal címe: Enlighten. Ez a kompozíció a Continoom stílusának esszenciája. A szám a szabadságról, és az önfelismerésről szól. Hangzásvilágában teljesen újat nyújt, mégis könnyen emészthető, és szerethető. Új, és érdekes világa a stílusok fúziójának.

 

 

 

 

 

 

Cover of Nicole Scherzinger’s Poison

 

"2013 –ban indultam a The Voice Hungary című TV-s tehetségkutatóban, ahol az egyik élő adásban egy Nicole Scherzinger feldolgozást is szerettem volna elénekelni, a Poison-t. A producer brigád az áldását adta a dologra, de valamiért mégsem került sor rá. A műsor után, egy rendező barátom meglepett egy telefonhívással, ahol is felvetette az ötletet, hogy készítene egy klipet erre a számra. Immár, a munkafolyamat végeztével, egy ütős, és nagyon minőségi videoklip kerekedett belőle, és a hangfelvétel is a profi kategóriába csúszott. A videóban egy üzenet is található Nicole számára."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Angyalokkal játszó – Egy dal az autizmusról...

 

"Fekete Timi színművésznő keresett meg 2013 elején azzal, hogy írt egy dalszöveget, amihez szeretne zeneszerzővel dalt íratni. Neki elég erős kötődése van az autista emberekhez, ugyanis az egyik gyermeke ebbe a sorsba csöppent bele. Amikor a dal elkészült, azt beszéltem meg Timivel, hogy nem kérek semmit a zenéért, viszont csináljuk meg duettben, mert annyira megtetszett az egész dal hangulata, és mondanivalója. Szeretnénk ezzel a dallal az autizmusra felhívni a figyelmet minden szempontból. Videoklip is készül rá, az összes magyarországi autista szervezet bevonásával."

 

 

 

 

A zenei anyagot bárki letöltheti az iTunes-ról, az Amazon-ról, a Google Play-ről, illetve a legnépszerűbb rádióállomásokon, sőt stream oldalakon is megtalálható már a Continoom.

 

Weboldal

Facebook
Twitter
YouTube