zenesz_logo.pngA klipről elöljáróban csak annyit, hogy humoros, fantáziadús, sok barátot, és színes karaktereket vonultat fel, mindenki találhat magának benne izgalmas részletet.

 

szed700.jpg

 

 

 

December 6-án, szombat este, eljön a várva várt nap, mikor először láthatjuk Szeder első videoklipjét, amit a méltán sikeres, a rádiók által is kedvelt Reggeli dalhoz forgatott. A klip készítői nem mások, mint Nagy Bálint és Lőrincz Nándor, akik Boggie, Parfüm című dalának vizuális megjelenítésért is feleltek.

 

A klipről elöljáróban csak annyit, hogy humoros, fantáziadús, sok barátot, és színes karaktereket vonultat fel, mindenki találhat magának benne izgalmas részletet.

 

Az Anker közben található, Anker Klub lesz az esemény helyszíne, ahova szeretettel várják a rajongókat és mindenki mást is. Meglepetéssel is szolgálnak a környéken sétáló embereknek, ugyanis flashmobbal fogják csalogatni őket az esti premierre.

 

Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina dalszerző-gitáros-énekesnő, 2014 májusában jelentette meg Hab a tetején című debütáló albumát, állandó zenekarával. Életigenlő, könnyed, hiánypótló zene, akusztikus hangszerelésű, magyar nyelvű dalait francia sanzon, jazz és folk elemek színesítik. Reggeli dal című szerzeményét több hazai rádió mellett már az MR2 Petőfi is rendszeresen játssza, és az együttes az MR2 Akusztik műsorában is szerepelt.

 

Szeder számos formáció aktív tagja, többek között a Lóci játsziknak is. Lócival, a Ki mit tube 2. helyezését érték el.

 

Facebook esemény