zenesz_logo.pngA dallamos rock zenét játszó Machine Mouse a ’90-es évek elején vált a hazai klubélet meghatározó alakjává. Ficzkó András 1992-ben énekesi poszton csatlakozott a formációhoz. Nemrég azonban, több mint 20 évnyi közös zenélés után András kivált a bandából.

 Ficzko_Andris02_400.jpg

 

 

 

A Machine Mouse zenekar utolsó klipje idén januárban készült el. A Cseri Péter rendezte Pillanat érdekessége, hogy a Budaörsi Női Kézilabda Klub hivatalos indulója is egyben, így természetesen a kisfilmben a csinos sportoló lányok is szerepet kaptak. Az év végére azonban kiderült, hogy Ficzkó Andrásnak és Ragának (Ragadics Csaba) különböző elképzeléseik vannak a jövőt illetően, éppen ezért a zenélést is külön utakon folytatják tovább.

 

„Elsősorban azért történt a kiválás, mert nem értettünk egyet a jövőt illetően. Személyes ellentétek is voltak, az elválás sem volt egyértelmű és korrekt, és nem az én részemről. Ennek ellenére sok sikert kívánok a Machine Mousenak.” – nyilatkozta Ficzkó András, aki máris gőzerővel dolgozik, hogy mielőbb színpadra állhasson.

 

„Kedves barátaim, és mindazok, akik bármilyen módon szurkolnak nekem ebben a szakmában! Eljött az idő, hogy önállóan is megmutassam magam, igaz még csak akusztikus formában! Örömömre szolgálna, ha megtisztelnétek jelenlétetekkel december 27.-én, szombaton a Feeling nevű szórakozóhelyen (1074 Budapest. Kazinczy utca 36.). Egy hihetetlen érdekes felállásban várlak Benneteket szeretettel!” – árulta még el a Machine Mouse ex-frontembere.