zenesz_logo.png2014. november 22-én megjelenik a Jónás Vera Experiment legújabb kislemeze, WANTED címmel.

 

timthumb.jpg

 

 

 

A tavaly októberben bemutatott GAME című debütáló nagylemezükkel való berobbanás óta eltelt csaknem egy év. A Londonban zenei diplomát szerzett nyughatatlan énekes-dalszerző számos fellépést, fesztivált, tudhat maga mögött, köztük egy MÜPÁ-s MR2 Akusztik Pluszkoncert is. Cold Fire című dala a Megdönteni Hajnal Tímeát című film egyik betétdala volt. A debütáló nagylemezt jelölték az „Independent Music Awards”-on két kategóriában is, négy másik angolszász lemez között.

 

A lemez a kontinenst újra elhagyva novemberben jelenik meg Japánban a Whereabouts Records gondozásában.

 

Verát 2012-ben a One Beat nevű tehetség programba válogatták be 32 – a világ minden tájáról összetrombitált – zenész közé, akikkel végigturnézta az Egyesült Államok keleti partját. Az izgalmas projektnek köszönhetően, Vera az idei nyáron a Snétberger Tehetségközpont fiatal zenészeivel és az említett amerikai csapat néhány tagjával utcai stúdiókat állított fel az ország több pontján, bevonva az arra tévedő járókelőket. Az interaktív zenei projekt nem várt látogatottsággal zajlott le.

 

Október elején jött ki az énekesnő Gigglyhead John című dalának meghökkentő videoklipje, melyben hol bajuszos férfiként, hol kiskosztümös dominaként végzi főnöke által elrendelt irodai munkákat.

 

 

 

photo 1_700.jpg

 

 

 

Vera zenéje különleges, megindító és mély, mindezt olyan természetességgel viszi színpadra, hogy úgy érezzük, mintha otthon játszaná nekünk a kanapén. Ha stílusát szeretnénk meghatározni, a személyes könnyűzene volna a legtalálóbb műfaj. A három éve működő Jónás Vera Experiment üdítő színfoltja a hazai és nemzetközi zenei életnek, amire mindannyian büszkék lehetünk!

 

A WANTED című 4 számos kislemez november 22-én kerül bemutatásra az Akvárium Klubban. A koncert fényét emeli a Kéknyúl Hammond Band, akik a funk, blues és jazz határain mozognak, jó sok groove-os talpalávalóval és Andy Hefler érces, szívet rebegtető orgánumával.

 

 

 

További információk:

Vera Jonas Music Facebook | You Tube | Instagram