zenesz_logo.pngMegjelent a metalcore-t játszó hajúszoboszlói Testify zenekar legújabb videoklipje, amelyet 'Separated' című új szerzeményükhöz készítettek.

 

 

 

A klip tanúsága szerinte a Testify zenéjében megtalálható a metalcore minden szükséges stílus- és látványeleme, ugyanakkor az érdekes ritmusképletekkel, ízléses szintetikus hangzásokkal és szépen felépített vokálokkal dúsított hangszerelés teszi igazán izgalmassá zenéjüket.

 

 

A zenekar 2012 nyara óta játszik a jelenlegi felállásában, akkor csatlakozott a formációhoz Biró Tamás (ének), ő ekkor még gitáros pozíciót töltött be. 2012. december 25-én megjelent a Testify első kislemeze, ami az 'Infected' címet kapta. Számos kisebb-nagyobb koncert után 2013 őszén a zenekar újra stúdióba vonult, hogy rögzítsék második kislemezüket, a 'Revelations'-t. Ezen a kislemezen levő 'Without Mercy' című számukra készítették első videoklipjüket.

 

 

 

test_700.jpg

 

 

 

A 2014-es évben részt vettek az iNsane 15 éves jubileumi turnéjának 2 állomásán is, valamint jó pár külföldi fellépést (Csehország, Románia) is maguk mögött tudhatnak a srácok.

 

A most megjelenő klip után a zenekar valamikor 2015-ben készül felvenni első nagylemezét, amihez biztosan várható majd újabb klip is.

 

 

A zenekar tagjai:

Biró Tamás - ének

Szandai Dániel - gitár/vokál

Csilek Attila - basszusgitár/vokál

Szandai Ádám - dob

 

Facebook