zenesz_logo.pngA két kiváló underground énekesnő minden dalban a hangszerek más-más kombinációjával teremti meg azt a kiemelkedően egyedi atmoszférát, melyet az egymást tökéletesen kiegészítő csodás hangjuk koronáz meg.

 1hh700.jpg

 

 

 

Ismerős a név? Vagy csak dereng? Nem gond, a Hey Honey ugyanis egy teljesen új zenekar. Pontosabban egy lányduó. Németh Juci (korábbi Anima Sound System, Nemjuci és Budapest Bár) és Matisz Flóra (dalszerző) így, együtt, és senki más.

 

A két kiváló underground énekesnő minden dalban a hangszerek más-más kombinációjával teremti meg azt a kiemelkedően egyedi atmoszférát, melyet az egymást tökéletesen kiegészítő csodás hangjuk koronáz meg. A lányok dalaiban benne van a country, a rock, a pszichedélia, de a finomabb, soulos elemek is, sőt, elektronikus zenei hatásokból merített alapokkal meg is táncoltatják a közönséget. A formáció az idei Fishing On Orfű fesztiválon debütált, és a nyár folyamán más nyári fesztiválokon is felléptek (pl. Kapolcs, Veszprém), Budapesten pedig a Toldi Klubban mutatkozott be. A koncerteken nagy szerepe van a Juci által tervezett, fából készült utazó paravánnak, ami igazán különleges intimitást csempész a koncerthangulatba.

 

És ha már koncert: a Hey Honey legközelebb november 20-án lesz élőben látható-hallható, a G3 (volt Gödör) klubban. Ez az alkalom azért is fontos a lányok számára, mert egyben EP bemutatót is jelent – itt mutatják meg ugyanis legelőször, a legelső hangzóanyagot a Hey Honeytól. A kislemez a helyszínen is kapható majd fizikai formában, online pedig a recorder.hu felületén lehet vele ismerkedni, november 17-én.

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1484415508499569