zenesz_logo.pngA CLUE együttes örömmel értesíti közönségét, hogy megjelent a zenekar második EP-je "What's on your mind?" címmel.

 

CLUE - 2014 Band Photo_700.jpg

 

 

 

A CLUE együttes örömmel értesíti közönségét, hogy megjelent a zenekar második EP-je What's on your mind? címmel. A lemez ingyenesen letölthető a zenekar weboldaláról: www.cluemusic.com

 

 

A CLUE zenekar 2012-ben alakult Budapesten. A megalakulás évében látott napvilágot C.Q. című bemutatkozó EP-t számos klubban és fesztiválon bemutatták. A dal- és refréncentrikus hozzáállással megírt dalokat az ösztönös, rock 'n' roll-os lendületesség és a groove-ok mellett kidolgozott dallamok, és intenzív hangulatok jellemzik, amelyben fontos jelentősége van a spirituális töltetű dalszövegeknek is. A leginkább grunge-ként definiálható zenét stoner és doom elemekkel ötvözik.

 

A most megjelenő What's on your mind? című lemez súlyosabb riffelése mellett felerősödtek a pszicheledikus hangulatok és progresszív zenei megoldások. A felvételeket 2014 nyarán rögzítették a srácok az Audioplanet-es Jaya Hari Das segítségével.

 

 

 

 

CLUEWhats on you mind 2014_450.jpg

 

 

A CLUE tagjai:

Kiss Péter – gitár, ének
Mándli István – gitár
Erdős László: basszus
Erdei Attila: dob

 

 

Download full: www.cluemusic.com/mp3/Woym/Clue_Woym.zip

Soundcloud: https://soundcloud.com/clue-band/sets/whats-on-your-mind-ep-2014

YouTube: http://youtu.be/MAUS3y0tBz8list=PL3TiNCfLPHsFZCjIbHsVYcddKFcq-6uaN

Web: http://www.cluemusic.com