zenesz_logo.pngVadonatúj klipjének premierje után pályafutása egyik legizgalmasabb koncertjét adja november 22-én Budapesten a Kowalsky meg a Vega. A zenekar különleges akusztikus koncertet ad Budapest egyik legexkluzívabb koncerthelyszínén, az A38 Hajón.

 

duplaplatina_700.jpg

 

 

A klubokban és fesztiválokon egyaránt kiemelkedően sikeres Kowalsky meg a Vega idei koncertnaptárjának egyik, ha nem a legkülönlegesebb fellépése lesz az A38 Hajón november 22-én megrendezésre kerül akusztikus koncert, melynek mottója: Csendes forradalom. A zenekar ezen az estén nem csak, hogy akusztikus köntösbe öltözteti régebbi és újabb slágereit, de egy vonósnégyest és egy DJ-t is a színpadra invitál majd. Egyedi, egyszeri és megismételhetetlen este lesz.

 

- Alapvetően egy szimpla akusztikus koncertnek indult vonósnégyessel kiegészülve, amilyen már korábban is volt. De hogy ne ismételjük önmagunkat, kicsit továbbpörgettük ezt a szálat, így bevonunk egy DJ-t is, ezért lesz DJ Akusztik az est neve - avat be az előzményekbe Kowalsky, a zenekar énekese. - Egyelőre ott tart a felkészülés, hogy mi még csak az akusztikus részt ismerjük, a DJ munkáját menet közben illesztjük be. Az is elképzelhető, hogy sokkal dinamikusabb lesz, mint egy hangos koncert, csak éppen más műfajban. Még számunkra is meglepetés, hogy mi lesz a végeredmény: az egész biztos, hogy ilyen formában még nem lépett fel a zenekar.

A vonósnégyest a számtalan produkcióban zseniálisat alkotó Szirtes Edina Mókus vezeti, a DJ kiléte viszont maradjon még titok.


A Kowalsky meg a Vega immár két éve ismét legismertebb felállásában - Jimmy (Szórád Csaba - basszusgitár) és Soci (Vajda Péter - dobok), valamint Vajda Tamás és Vidák Róbert gitárosok - dolgozik és járja az országot Kowával, óriási sikerrel. Ahogyan új nagylemezük, a Még nem Éden is óriási siker - már dupla platinalemez.


A tizenkét új Vega-dalt tartalmazó új albumról több dalt, az Amilyen hülye vagy én úgy szeretlek című számot, az Ami fontos című dalt és a Hulla-józant - s persze a hozzájuk tartozó klipeket - már az album megjelenése előtt megismerte és megszerette a közönség. Két héttel ezelőtt pedig kijött Kowáék legújabb klipes száma, az izgalmas animációs betéttel színesített Egy világon át.

 

 


 

 

 

A Még nem Éden című Kowalsky meg a Vega-lemez kizárólag MOL kutaknál (összesen 200 helyen, többek közt szinte minden fontosabb városban, határmentén, autópályákon, fürdővárosokban és a Balatonnál) megvásárolható, rendkívül vásárlóbarát 990 forintos áron - a kiszállítások országszerte már április második hetében megkezdődnek. A kutak listája a zenekar hivatalos felületein megtalálható.

Facebook-esemény


Időpont: 2014. november 22.
Helyszín: A38 Hajó (Budapest, Petőfi híd)
 
19.00 Kapunyitás
20.00 Karmapirin
21.00 Kowalsky meg a Vega

Jegyárak


Elővételben: 2 999.- Ft
Helyszínen: 3 499.- Ft

A zenekar hivatalos weboldala

A zenekar Facebook olodala