zenesz_logo.pngA koncert színhelye az október elején megnyílt új óbudai koncerthelyszín, a Glob Royal Rock & Blues Club, melynek művészeti vezetője Török Ádám, a Mini és még számos sikeres progresszív formáció frontembere.

 

wt__GLOB_CROP2_700.jpg

 

 

Az újra összeállt Wastaps harmadik, Az éjszaka országútjain című lemezének nagysikerű lemezbemutató koncertje szeptember 20-án volt. Aki akkor nem tudott ott lenni, most bepótolhatja, és meghallgathatja az új dalokat élőben, természetesen a korábbi lemezek dalaival és a Wastapstól már megszokott módon, régi funky és soul nóták feldolgozásaival együtt.

 

A koncert színhelye az október elején megnyílt új óbudai koncerthelyszín, a Glob Royal Rock & Blues Club, melynek művészeti vezetője Török Ádám, a Mini és még számos sikeres progresszív formáció frontembere.

 

 

 

 

Dr NMY1_crop_650_resize.jpg

Dr.NMY

 

 

 

Az estet 21 órakor egy új, kemény rockot játszó trió, a Dr.NMY nyitja, őket követi 22 órai kezdettel a Wastaps koncertje , melynek vendégeként Török Ádám is fellép. Így az este folyamán a kemény rocktól a funkyn, soulon, funk-rockon át egészen a blues zenéig utazhat a kedves koncertlátogató a progresszív zene birodalmában.

 

Az új, hangulatos óbudai rock és blues klubban a rendezvények ingyenesek.

 

 

 

 

ĂĄd_kar_600.jpg

 

Török Ádám, Szép Károly

 

 

Időpont: 2014. október 17. péntek este 21 óra
Helyszín: Glob Royal Rock & Blues Club


Cím: Budapest III. Csemete u. 5. (a Bécsi út és Lajos u. közötti kis utca)
Facebook esemény

Bővebb információ: www.facebook.com/wastapsband és http://globroyal.com/rock-blues/