zenesz_logo.pngMegjelent az Emma Undressed első videoklipje, egy lendületes Imagine Dragons feldolgozás.

 

 

 EU - logĂłs_700.jpg

 

 

 

Egy vadonatúj debreceni formációtól, az Emma Undressed zenekartól kaptunk egy híranyagot új videoklipjük megjelenéséről. A klip alapján a bandát tehetségesnek, bemutatásra érdemesnek gondoltuk, érdekesen nyúltak hozzá az Imagine Dragons nótához.

 

A zenekar így vall magáról:

 

„Az Emma Undressed egy rendkívül friss debreceni formáció, augusztus végén hoztuk össze. Alapvetően egy csajénekes, modern pop-punk bandáról van szó, néhol vegyítve metálosabb elemekkel. A zenekar srác tagjai már korábban is együtt zenéltek egy hasonló projektben, idén nyáron pedig rátaláltunk Dalmára, akivel kiteljesedve alapítottuk meg az Emma Undressed-et.

Pár hét alatt elkészítettünk egy cover videót, aminek egyrészt az volt a célja, hogy összecsiszolódjunk, másrészt hogy minél hamarabb megmutassuk magunkat a külvilágnak. Október végétől remélhetőleg beindulnak a koncertek, szerencsére több lehetőségünk is van. Először csak Debrecenben és a környékén tervezzük a bulikat, aztán persze jó lenne az ország többi pontjára is eljutni. Ugyanakkor máris elkezdtünk saját számokon dolgozni, télre szeretnénk kijönni egy pár számos EP-vel.”

 

 

 

 

Az Emma Undressed tagjai:

Ének: Micskei Dalma
Gitárok: Auer Bence és Béres János Dávid
Basszusgitár: Kondás Béla
Dob: Docsa Gábor

 

A magunk részéről kíváncsian várjuk a saját dalokat, természetesen, ha megjelenik az EP, hírt adunk róla.

 

A zenekar Facebook oldala: Emma Undressed