zenesz_logo.pngOktóbertől beindul a gépezet, önálló koncertjeink mellett a Road zenekarral is lesznek közös bulik. Novemberben pedig a Depresszióval indulunk közös turnéra, ami december végéig tart.

 

Rómeó 2014 ősz700.jpg

 

 

Ahogy arról már szeptember elején írtunk, megjelent a Rómeó Vérzik zenekar új klipje, amely rekord sebességgel terjed az ismert közösségi portálon. A fiúknak sok idejük nincs a forgatás kipihenésére. „Októbertől beindul a gépezet, önálló koncertjeink mellett a Road zenekarral is lesznek közös bulik. Novemberben pedig a Depresszióval indulunk közös turnéra, ami december végéig kitart. Emellett készülünk a jövő évi jubileumi húszéves turnéra, sok finom csemegével egybekötve.” – mesélik a fiúk.

 

Egyúttal megosztják velünk és veletek a klip történetének hátterét.

 

„A klip ötletét egy valós történet adta” – meséli Koppány – „hogy egészen pontos legyek Sancho nagypapája szökött meg bicajjal az esküvőjéről. A Duna töltésén kapták aztán el. A történet annyira fennmaradt, hogy sokszor tanmeseként használjuk házasulandó barátaink számára. Rögtön ez jutott eszembe, amikor a klipen gondolkodtunk, szinte adta magát a dalhoz”.

 

„A szereplők megtalálásához a zenekar egy felhívást tett közzé a Facebook oldalán. Nagyon jól esett, hogy rengetegen jelentkeztek! Ezúton is szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket nem tudtunk beválogatni, de hát a lehetőségeink is végesek voltak” – folytatta a sikeres csapat énekes, basszusgitárosa. „A legszebb, hogy sokan több száz kilométert utaztak ingyen bérmentve, hogy velünk tölthessenek egy forgatási napot, tehát hatalmas respekt a közönségünknek!”

 

RÓMEÓ VÉRZIK: TRÓJAI FALÓ https://www.youtube.com/watch?v=hR0vS7Mkirs

A zenekar hivatalos weboldala: Rómeó Vérzik