zenesz_logo.pngJúlius 2-án, szerdán este 7-kor a Moha Kávézóba Marosi Diána festőművész "Időlabirintus" című kiállításának jazz esttel egybekötött megnyitójára kerül sor.

 

 

dia_megh_1403949813_650.jpg

 

 

 

Kanyargó alkonyati utak, burjánzó zöld levélfal menekülő szarvassal és csokorba szedett reneszánsz szépségű kerti növények. A látvány mögötti, mélyebb megértés vágya által hajtva a szemlélő összefüggést keres köztük. Az időre találhat rá, többek között.

 

Marosi Diána egyedi technikával dolgozik: saját videó felvételek alapján festi meg út menti tájakat ábrázoló képeit, melyek így kivételes hűséggel adják át az átélt személyes élményeket.

 

A kiállítást Szentandrássy István festőművész nyitja meg.

A tárlat augusztus 30-ig tekinthető meg a Moha Kávéházban.

 

 

 

jimifek_1291925135.jpg

 

 Jimi Taylor

 

 

A megnyitó alatt és az est folyamán a Jimi Taylor jazz-blues jam zenekar ad koncertet. A formáció Jimi Taylor - gitár, ének, Vojnits Attila - szájharmonika, furulya, Vincze Pál - zongora, Geier Attila - basszusgitár felállásban játszik.

 

A tagok külön-külön is, de együtt is különböző formációkban is játszanak (Relax, Relax Lite Edition, Zappa-Syrius Emlékzenekar, Rock in Cher) Jimi Taylor tradicionális blues előadó, de a jazz, és funk muzsika interpretálásában is jártas.

 

Vincze Pál zongorista és zenepedagógus, zeneszerző kiváló technikával és ízléssel ír és ad elő jazz és fúziós zenedarabokat. Geier Attila a basszusgitár mellett szólógitáron is játszik, igen magas technikai színvonalon. Vojnits Attila szájharmonikán, furulyán, derbunkán, szopránszaxofonon játszik, több zenekar vezetője volt, jelenleg a Frank Zappa-Syrius Emlékzenekart vezeti.

 

A belépés ingyenes.

 

www.facebook.com/MohaCafe

Telefon: +36 1 209 0658