zenesz_logo.png2014. július 18. és 19. között a komáromi Monostori Erődben kerül megrendezésre a Festival 4 You.

 

10317605_700.jpg

 

 

Idén nyáron a komáromi Monostori Erőd ad otthont Magyarország „legkiszámíthatóbb fesztiváljának”, a Festival 4 You-nak, amelynek már a neve is nagyon beszédes. A rendezvény két napja alatt legnépszerűbb magyar zenekarok lépnek színpadra a Quimbytől az Anna and the Barbies-on és a Magna Cum Laude-n át a New Level Empire-ig, a stílus kedvelőit pedig egy több mint 12 órás Hip Hop Maraton várja majd a komáromi Monostori Erődben.

 

 

 

f4y_hiphop_400.png

 

 

Ez, az egyébként is különleges helyszín két napra átalakul egy hatalmas zenemaratonná, amely két színpadon, kora délutántól várja színes programmal a látogatókat. A Fesztiválkalauz színpadon már kora délután elkezdődik a Hip Hop Maraton, a stílus legkedveltebb képviselőivel, így ott lesz többek között a Hősök, Majka feat. Curtis (élő koncert), Essem, Den & Szánsi, a Jégóriások és a Wizards is.

 

 

 

f4y_a400.png

 

 

 

A rendezvény különlegessége többek között az is, hogy a belépőjegy nem csak a koncerteket, hanem a szabadidős programok díjmentes használatát is tartalmazza. Így például: vidámpark, élő csocsó, vízi foci, airsoft, „Egészség sziget” (tanácsadás, mérések, Body Building bemutató), kisvonat használat az alábbi vonalon: Komárom belváros – Vasútállomás - Monostori Erőd. És ez nem minden, további szórakozási lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére: floorball, íjászat, Győr Sharks Amerikai foci bemutató és próbajáték, kalandpark, valamint az extrém sportok kedvelői számára Skyshoot Extreme Jump Tower, ahonnan akár 50 méterről is a mélybe lehet ugrani, s hogy még izgalmasabb legyen: mindezt kötél nélkül!


Festival 4 You
Helyszín: Komárom, Monostori Erőd (Duna-part 1.)

 
Belépők:

Napijegy elővételben: 4 000 Ft
Bérlet – kizárólag elővételben: 5 500 Ft

Napijegy a helyszínen: 5 500 Ft
12 éves kor alatt - felügyelettel - a belépés díjmentes!

A belépőjegy magában foglalja az összes szabadidő program – beleértve a vidámpark – korlátlan és díjmentes használatát!

Jegyvásárlás a következő pontokon: klikk ide!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/Fesztival4You