zenesz_logo.pngMárcius 4-én megjelent a Solidmen zenekar első albuma Csirkék, kutyák, emberek címmel.

delfin2_700.jpg

 

 

Március 4-én megjelent a Solidmen zenekar első albuma Csirkék, kutyák, emberek címmel. A hat számot tartalmazó lemez három részletben debütált és hamarosan megvásárolható egy különleges textiltokban.

 

A Solidmen három részletben adta ki a hatszámos, szerzői kiadásban megjelent lemezét. A felvételeket a Standing Waves Stúdióban Sohajda Péter hangmérnök felügyelete alatt rögzítették 2013 nyarán. A megjelenés részeként minden számhoz egyedi képeket készíttettek Lerch Péter fotóssal. A teljes album meghallgatható YouTube-on, a SoundCloud-on, ingyenesen letölthető a zenekar weboldaláról, de nem feledkeztek meg a kézzel fogható lemezekért rajongókról sem. Nemzetközi szinten is egyedülálló, exkluzív CD tartó tokot készítettek a korongok tárolásához, amely nem csak Magyarországon kuriózum, hanem a külföldi zenei piacon is.

 

lemez_minden_450.jpg

 

 

 

 

A Solidmen a mocskos rock'n all definíciót használja saját zenéjére. Széles rockzenei skálán mozgó számaiknál, a dallamos, lágyabb dalok (A delfinek dala, Háromnegyed hét) ugyan úgy a repertoár részét képezik, mint a töredezett ritmusok, súlyos gitárszólamok (A1, Fejfájás (megint), Köntörfalak). A Remélem nincs harag című számukra forgatott videó klip rendkívül sikeresen debütált február végén egy népszerű zenei fórumon. A kisfilmet Merényi Dávid rendezte és az Umbrella produkciós cég gyártotta.

 

A 2012 tavaszán alakult banda egy tehetségkutatón mutatkozott be. Miután megnyerték, munkába fogtak és idén tavasszal érkeztek mérföldkőhöz: kiadták első stúdióalbumukat és első klipjüket. A zenekar jelenlegi fő célja, hogy a lehető legtöbb helyen fellépjenek és megmutathassák tudásukat a színpadokon, mozgalmas és szórakoztató műsort ígérve.

 

 

kontorfalak700.jpg

 

Solidmen weboldal

Solidmen Facebook oldal