zenesz_logo.pngHarmónia díj Aranylemezzel díszítve! A szlovákiai magyar banda sikeres időszakot tudhat maga mögött.

 

image002_700.jpg

 

 

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy hétvégén Rómeónak állt a zászló. A somorjai csapat rendkívül népszerű Magyarországon. Ezt misem bizonyítja jobban, mint hogy a nemrégiben megjelent „A három...” című albuma aranylemez lett!

 

A tavaszi turné első állomásán a koncertet félbeszakítva jelent meg a kiadó igazgatója, Dr. Hartmann Kristóf, és a nagyközönség előtt adta át a csapatnak az eladás után járó plakettet.

 

A zenekar nem tudott az egész akcióról, volt nagy meglepetés, sőt még örömkönnyek is kicsordultak, hiszen nem kis dolog ez egy keményebb műfajt játszó csapat életében. Nem beszélve arról, hogy felvidéki zenekarként kapta meg a magyar elismerést.

 

Másnap sem telt eseménytelenül, hiszen idén a nívós Harmónia díjra három kategóriában is jelölték a Rómeó Vérzik zenekart, és ebből kettőt el is hoztak. A legjobb zenekarként az év dalát is jegyzik, ami nem más, mint a figyelemfelkeltő Kalózhajó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Nehéz szavakba önteni az elmúlt napok eseményeit! –mondta Koppány, Ríkó és Sancho. A három... című lemez bearanyozódott pénteken, szombat este pedig Kassán, a Thália Színházban, a Harmónia díjátadó gálán két díjat is nekünk ítélt a szakmai kuratórium.
A Kalózhajó dalunk az év dala lett és az év zenekara díját is mi kaptuk meg. Nehéz most bármit is mondani, mert nem tudjuk az érzéseinket igazán szavakba, mondatokba önteni. De kiadónktól kezdve mindenkinek, aki körülöttünk van, szeretnénk megköszönni a kemény munkát, hitet és a kitartást.
De a legfontosabb és a legeslegbüszkébbek a közönségünkre vagyunk, mert nélkülük nem jutottunk volna el ide! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!!!"

 

A tavaszi turné állomásait a zenekar weboldalán megtalálhatjátok.

 

 

Facebook 
Hivatalos weboldal