zenesz_logo.pngA Moha Kávéház és Kultúrtér Jazz Klubjának színpadán, pénteken az Oláh Krisztián Trióval, szombaton a Fassang-Ávéd Duóval találkozhat a jazzkedvelő közönség.

 

 

OlahKrisztian700.jpg

 

Oláh Krisztián Trió

 

 

A Moha Kávéház és Kultúrtér Jazz Klubjának két hétvégi programjára szeretnénk felhívni a figyelmet, melynek keretében pénteken az Oláh Krisztián Trióval, szombaton a Fassang-Ávéd Duóval találkozhat a jazzkedvelő közönség.

 

A 2012 augusztusában Moha Jazz Fridays címmel induló koncertsorozat keretén belül minden hónapban találkozhat a közönség az Oláh Krisztián Trióval a Moha Caféban. Így február 28-án, pénteken este is fellép a trió a Mohában, Oláh Krisztián – zongora, Schildkraut Vilmos – nagybőgő, Serei Dániel – dob felállásban.

 

A koncert 19:30-kor kezdődik, a belépés ingyenes, koncert után jam session.

 

 

 

 

 

Laszlo_Fassang-horz.jpg

 

 Fassang László - Ávéd János

 

 

2014. március 1-én, szombaton a Moha Jazz By-the-Way keretében a Fassang-Ávéd Duó (Fassang László – zongora, Ávéd János – szaxofon) koncertezik a Mohában.

 

A Jazzma olvasói szerint 2013 legjobb tenorszaxofonosa, a számtalan hazai formációban közreműködő Ávéd János, a jazz irányából, az itthoni orgona-élet meghatározó alakja, a Liszt Ferenc-díjas és Gramofon-díjas orgonaművész, orgonapedagógus, Fassang László pedig a klasszikus zenei hagyományok felől közelít egy közös, improvizatív stílusfüggetlen zenei nyelv megvalósításához.

 

A koncert 19:30-kor kezdődik, a belépés ingyenes.

 

További információk: Moha