zenesz_logo.pngFebruár 16-án, vasárnap a Pa-Dö-Dő a Klubrádió szervezésében a New Orleans Clubban lép fel.

 

 

padodo layer-700.jpg

 

 

A New Orleans Clubban a Klubrádió szervezésében és támogatásával február 16-án a Pa-Dö-Dő koncertezik. Ez a koncert része annak a sorozatnak, amelyet a Klubrádió indított a New Orleans Clubban január 31-én, a Kozma Orsi Quartet nagysikerű koncertjével.

 

 

 

_ESC7332_600.jpg

 
Kozma Orsi Quartet

 

 

 

A továbbiakban is a legkülönbözőbb zenei stílusok képviselői lépnek színpadra az elegáns belvárosi koncerthelyen. A New Orleans Club, melynek színpadán Al di Meola, Candy Dulfer és John McLaughlin is fellépett már, a minőségi zenét, a minőségi szórakoztatást tekinti fő célkitűzésének. Ebbe a környezetbe kíván a Klubrádió saját elképzelései szerint havi egy-két alkalommal koncert programokat szervezni, támogatni.

 

 

Nincsenek résztvevők_600.jpg

 

 

 

Mind a New Orleans, mind a Klubrádió hagyományt szeretne teremteni azzal, hogy a közönség kellemes, exkluzív környezetben, akár egy vacsora elfogyasztása után legyen részese egy koncertélménynek. A tavaszi program már nagyjából összeállt, és abból világosan látszik, hogy a szervezők a sokszínűségre, a műfajok változatosságára fektették a hangsúlyt.

 

 

79613130129034928_budapest_bar_700.png

 

 

 

 

Tavaszi koncertek:

 

 

Február 16. Pa-Dö-Dő
Március 9. Soltész Rezső
Április 9. Budapest Klezmer Band
Április 13. Kováts Kriszta
Május 10. Wastaps

 

 

 

 

 

 

 

 

A további koncertek szervezés alatt vannak, tervek szerint júniusban zárulna a tavaszi szezon, és szeptemberben folytatódnának a koncertek.

 

A Pa-Dö-Dő koncertre jegyek vásárolhatóak a New Orleans Clubban (VI. Lovag u. 5.), a Láng Téka Könyvesboltban (XIII. Pozsonyi út 5.), a www.jegy.hu oldalon, a Klubrádióban (III. Bokor u.1-5.) és a helyszínen is 2 000.-ft-os áron.
Kapunyitás/vacsora: 18.00-tól.