zenesz_logo.pngA zeneipar legrangosabb elismerése, a Grammy díj január 25-én került átadásra Los Angelesben. Tarolt a Daft Punk, azonban nézzük a gálát most egy európai hangszer- és erősítőgyártó cég szemszögéből.

 

Kevin Brandino Brandon_700.jpg

 

Kevin "Brandino" Brandon

 

 

 

A zeneipar legrangosabb elismerése, a Grammy díj január 25-én került átadásra Los Angelesben. A gálán több mint nyolcvan kategóriában jutalmazták a 2012-2013-as szezon legjobb zenei teljesítményeit.

 

A Framus és Warwick cég legnagyobb örömére a hangszereiket használó zenészek is érintettek voltak a díjátadó ünnepségen.

 

Kevin "Brandino" Brandon  Warwick Thumb  SC basszust használt a legutolsó Justin Timberlake CD-n, melyről a "Pusher Love Girl" című dal elnyerte a „Legjobb R&B Dal” címet.

 

 

 

Scott Reeder_res.jpg

 

Scott  Reeder

 

 

 

A „Legjobb Filmes Soundtrack” díjat a "Sound  City: Reel  to Real" kapta, melyen Scott  Reeder is közreműködött, aki korábban az amerikai Kyuss rockbandában ért el sikereket, jelenleg a Sun & Sail Clubbal turnézik és a Warwick hivatalos endorsere.

 

 

 

Robert Trujillo_450.jpg 

 Robert Trujillo

 

 

 

 

Az ünnepség zenei programjaiban is szerepet kaptak a német hangszerek. Robert Trujillo Warwick signature basszusgitárján játszott, amikor a Metallica a virtuóz zongoristával, Lang Langgal kiegészítve színpadra lépett.

 

 

 

Lee Sklar_700.jpg

 

 

Lee Sklar

 

 

Lee Sklar és Warwick Star Bass basszusa is látható, hallható volt, amikor Sklar a country legenda Willie Nelsont, valamint Kris Kristoffersont és Merle Haggardor kísérte.

 

 

 

Jason Scheff_500.jpg

 

 

Jason Scheff

 

A Chicago már számos Grammyt begyűjtött az idők folyamán, de eddig még soha nem léptek fel a gálán. Ezúttal megtört a jég, és a veterán rock csapat is színpadra lépett. Robin Thicke amerikai énekes, dalszerző és színész is beszállt a bandába, melynek basszusgitáros-énekese, Jason Scheff Warwick Streamer basszusán játszott.

 

Bővebb információ a 2014-es Grammy díjakról: Grammy 

A Framus & Warwick weboldala: Framus & Warwick