zenesz_logo.png
Szivák Zsolt és Wagner Emil ismerős neve lehet olvasóinknak. Zsolt Cloud9+ frontembere volt évekig, Wágner Emil Wellhello oszlopos tagja volt.

Régóta dolgoznak együtt a fiúk és idén megalakult közös zenekaruk SÏWÄG néven. A múlt héten mutatták be az új felállás első klipes dalát.

„A Szivak X Wagner felállás lassan már 5 éve indult el, kezdetben főleg akusztikus feldolgozásokat játszottunk. 2024-ben azonban elhatároztuk, hogy új irányba indulunk: egy olyan formációt hozunk létre, ahol már csak saját dalokat játszunk teljes zenekari felállással. Mindketten a metal világából érkeztünk, barátságunk is még egy metal koncerten kezdődött csaknem 15 évvel ezelőtt. Szeretjük a színpadot felrobbantani, eddig ezt külön formációkban tettük meg, most viszont bemutatkozik a SÏWÄG nevű együttesünk. Célunk, hogy kötetlenül írjunk dalokat, eltérjünk az átlagos standardoktól, és a színpadon felejthetetlen élményt nyújtsunk."

 

 

Első daluk, az Ordítsál nemrég látott napvilágot, és jelenleg nagy erőkkel dolgoznak a nagylemezünkön. Márciusban pedig egy lemezbemutató koncert formájában szeretnének először színpadra lépni új anyagukkal.

https://www.facebook.com/siwagband