zenesz_logo.png
Egy sötét mese Zsüd és Kozmofobe közös trekkje – két démon megunta az emberek kínzását a pokolban, ezért feljönnek a földre nyaralni kicsit.

„Tavaly leültünk Kozmofobe-bal, eredetileg azzal a céllal, hogy beatmaker karrierbe kezdjünk és csináljunk pár alapot, amit aztán eladhatunk artistoknak. Lementünk a Balatonra, és első lépésként átnéztük a YouTube trendinget, és azzal a lendülettel rá is döbbentünk, hogy mi erre alkalmatlanok vagyunk. Úgyhogy hagytuk is az egészet és inkább csináltunk egy számot csak úgy. Ez lett az” – meséli Zsüd.

„Eredetileg nem akartunk megint a bass heavy, veretős irányba elmenni, de az élet nem kívánságműsor. A szervezetünk kívánta ezt a zenét” – árulta el Kozmofobe.

A basszusközpontú elektronikus szám a HOTS-nak köszönhetően Steve Dub Grammy díjas producerhez is eljutott, aki részt vett a dal produceri munkálataiban. Bár ez az első közös száma a két producernek, az együttműködés korántsem új, hiszen mindketten az imPro School menedzsmentjének oszlopos tagja.

 

 

„Évek óta dolgozunk együtt, hol az iskolai keretek között, hol alkalmazott zeneszerzési projekteken, igazán idő kérdése volt csak, hogy legyen már egy közös számunk is” – teszi hozzá Zsüd. „Zsüddel számos ponton folyt már össze az életünk, a suli, a közös projektek, a zene, persze, hogy démonként is együtt terrorizálnánk a földieket” – emelte ki Kozmofobe.

Nyáron Kozmofobe-ot a Fekete Zaj Fesztiválon, Zsüdöt pedig a Szigeten csíphetitek el.


 

 ZSud 600x

 

ZSÜD

Producer, dalszerző, énekes. Electro-pop produkciójában szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből egyaránt. REWIRING c. debütáló nagylemeze 2021. márciusában jelent meg. Szabadidejében az imPro School egyik vezető oktatója.

Linkek:

Facebook: https://www.facebook.com/Zs%C3%BCd-105827924303989/
Instagram: https://www.instagram.com/zsudmusic/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCI3nRzOXOZuu1h_jWtkfzFQ
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0FudzuU6qWqcT7CUbKbVWZ?si=ml1EDGDvSp-y2sf72D4EOA


 kozmofobe pressphoto01 600x

 

 

KOZMOFOBE

Kozmofobe énekes, dalszerző, producer, a cinematic és orchestral pop elkötelezettje, dalaiban az elektronikus, zord hangzásvilágot szimfonikus, filmzenés elemekkel vegyíti. Szövegei gyakran szólnak fájdalomról, haragról, elengedésről, máskor szabadságról, odaadásról. A producer más műfajokban is részt vett már énekesnőként. A „Last Day of My Life” a 2021-es „Év Dala” lett az ígéretes titánok versenyén.

Linkek

Facebook: https://www.facebook.com/kozmofobe
Instagram: https://www.instagram.com/kozmofobe/
YouTube: https://www.youtube.com/@kozmofobe6873
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3m05mEFAg4bupnO9nDiNwP?si=JRTDRcC-SDaZUgpsOTeTdg

Dal infó:

Zene és szöveg: Zsüd és Kozmofobe
Producer: Zsüd, Kozmofobe, Steve Dub
Keverés: Steve Dub, Zsüd, Biksi Gábor
Master: Biksi Gábor
Artwork: Zsüd
Fotó: Gyarmati Balázs – https://www.instagram.com/baepixx