zenesz_logo.pngÚj koncerthely nyílik Óbudán OLD BUDA Rock & Blues Club néven. A klub kitalálója és művészeti vezetője Török Ádám.

logo600.jpg

 

 

Török Ádám, a Mini frontembere fejébe vette, hogy kell egy HELY, egy koncerthely, ami más, mint többi. Pedig HELY, vagyis rockkocsma, rockklub, pub, élőzenés szórakozóhely annyi, mint a pelyva. Egyik kinyit, a másik bezár, a harmadik jól megy, a sokadik pedig halódik. Mégis kell.


 Kell, mert olyan koncerthely, ahol a feltörekvő, fiatal tehetségek mellett a főszerep a „nagy generáció” zenészeié, műfajilag a rock, a blues, a jazz-rock, a soul, a funky vagyis a progresszív vonal viszi a prímet. Ráadásul Török Ádám a nyugdíjas korú aktív rockzenészeknek is fellépési lehetőséget kíván biztosítani, mert ugye a zenészeknél, színészeknél és más efféle népségnél ez a kor, életszakasz, kicsit másképp működik, mint rendes polgárembereknél. Játszani, zenélni kell, ez nem korhatár kérdése, e műfajok művelésének képessége nem az évek számának függvénye.

 

Török Ádám terveinek színhelye Óbudán, a III. kerületben a Bécsi út 38-42. szám alatt található Old Buda Rock & Blues Club, ami hangulatos környezetben, színvonalas körülmények között, és nem utolsó sorban, belépődíj-mentesen kínál szórakozást a progresszív műfajok kedvelőinek. Koncertek minden héten, csütörtökön, pénteken és szombaton lesznek.

 

 

 

TT_700.jpg

 
Török Ádám, Tátrai Tibor

 

 

 

A nyitóhét programja január 23-án, csütörtökön 19 órakor sajtótájékoztatóval indul, utána 20 órától a Capricco Rockblues Band lép fel, majd 21 órától a Rock & Blues legendák Session veszi kezdetét olyan nevekkel, mint Tátrai Tibor, Török Ádám, Ferenczi György, Németh Károly, Gazdag Viktor és Zsoldos Tamás.

 

 

 

fekete_450.jpg

 

 

 

 

anuár 24-én, pénteken a bluesé a terep, 20 órától Fekete Jenő, Horváth Misi és Molnár Gábor nyomják a bluest őket pedig a Sonny & His Wild Cows csapata követi a színpadon.

 

 

 

650_n.jpg

 

Sonny & His Wild Cows 

 

 

 

Január 25-én, szombaton 20 órától a Tengs-Lengs koncertezik, 21 órától pedig lüktet a funky és a soul, az Old Buda közönsége a Wastaps zenekart láthatja, hallhatja, de a blues rajongók is megkapják a napi betevőt, a Wastaps zenekarral Török Ádám is színpadra lép.

 

 

 

oldbuda fekvĂś0125_shadow_700.jpg

 

 

A Zenészmagazin csak jókívánságait tudja tolmácsolni az induló projekthez és őszintén reméli, hogy tényleg lesz egy HELY…

 

(-k-)