zenesz_logo.png
Egy videóklip kíséretében jelent meg a DreamFlow legújabb dala, a Véget ért az álom.

A színes, látványos videóklip mellett, a dal synthwave-rock fúziós dallamvilága is felkeltheti a közönség érdeklődését. A június 20-án közzétett dal már a legnépszerűbb zenei platformokon is elérhető, valamint a zenehallgatás élménye egy látványos videóklippel is kiegészül, ha az érdeklődők a zenekar YouTube csatornájára látogatnak.

A dal főként azt a helyzetet írja le, amikor már minden reménytelenné válik és a régóta dédelgetett álom is hirtelen elérhetetlen távolságra kerül. Azt a melankóliát, amelyet a szöveg hordoz magában, a dal hangszerelése oldja fel, hiszen egy nagyon dinamikus és változatos hangzásvilágú zenei alapot hallhatunk alatta.

 

 

A zenekar 2023-ban rendkívül sikeres évet zárhatott, hiszen januárban megjelent a Bújjunk a Hold mögé című kislemezük, ők szerezték a KULT Fesztivál és a Paprika Rádió himnuszait és több alkalommal is a Bagossy Brothers Company vendégeként léphettek színpadra Erdélyben és Magyarországon is egyaránt.

Az idei nyár sem alakul másként. Igazi fesztiválszezonnak néznek elébe, hiszen fellépnek Tusványoson, a Vibe Fesztiválon, a Smart Festen, ismét előzenekara lesznek a Bagossy-nak a felsőörsi Hegyilevegő Pikniken és sok más rendezvényen lehet majd találkozni velük a nyár folyamán. A zenekar minden eseményről tájékoztatja az érdeklődőket a közösségi média oldalain.

DreamFlow

Borbély-Bartis Zsuzsanna – ének
Nagy Endre Dániel – szólógitár, billentyű
Nagy Flórián Attila – basszusgitár
Bakos Rolland – ritmusgitár, billentyű
Drócsa Botond – dobok

DreamFlow Facebook
DreamFlow linkek