zenesz_logo.pngA folyamatosan új dalokkal jelentkező előadó az Akvárium Klub NagyHalljában adja első önálló budapesti koncertjét.

2015-ben bukkant elő Dél-Florida legsötétebb bugyraiból, majd 2018-as debütáló lemezével hamar a Pitchfork Top 200-as listájának hatodik helyén találta magát. A STOKELEY album előtt is több nagysikerű mixtape hozta be a köztudatba a Ski Mask The Slump God nevet, 2018 után pedig több single és egy újabb mixtape is bekerült a diszkográfiába. Legutóbb májusban hallatott magáról Headrush című dalával. Első magyarországi útján a Suicideboys felvezetéseként állt színpadra tavaly, de idén júliusban már saját jogon érkezik hozzánk.

Ski Mask The Slump God következetesen feszegeti a hip-hop határait lírai ügyességével, ritmikai kiszámíthatatlanságával és elit szójátékával. Ritka rap-erőnek vallja magát, aki a kategóriákkal és korszakokkal dacolva, magas szinten, bocsánatot soha nem kérő hozzáállásával fontos szereplője a hip-hop színtérnek.

Már debütáló lemeze előtt öt platina kislemezt jegyzett, a Catch Me Oustide, Take A Step Backm, Nuketown, Babywipe és a Foot Fungus mellett kétszeres patinalemez címet kapott a Faucet Failure is.

 

 

Ski Mask The Slump God rengeteg együttműködésben is részt vett, Lil Yachty, Higher Brothers, Denzel Curry, J. Cole, és a néhai XXXTentacion neve is feltűnik a featek listáján. 2020-as Burn The Hoods című szerzeménye újabb kritikai sikernek örvendett, nem sokkal később pedig túljutott a 3 milliárd lejátszáson is, ami azóta is egyre csak növekszik.

A Pitchfork az első lemezéről azt írta a „Stokeley című debütáló stúdióalbumának hallgatása izgalmas, mert egyetlen ponton sem tudod megjósolni, hogy mi következik; az energia az egyetlen állandó.” Ezt az energiát kapják meg élőben július 10-én a magyar rajongók is. A kiszámíthatatlan dalok mellett, kiszámítható, ütős hangulattal találkozhat mindenki az Akvárium Klubban. A jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők június 5-én, 10 órától, a teljeskörű jegyértékesítés június 7-én, 10 órakor indul.

Facebook: https://www.facebook.com/OfficialSlumpGod/
Instagram: https://www.instagram.com/theslumpgod
TikTok: https://www.tiktok.com/@skimasktheslumpgod