zenesz_logo.png„Please, stay, I want you, I need you, oh God” – zeng jelenleg is az egész internet és közösségi média Benson Boone legújabb slágerétől.

A fiatal, Gen Z popelőadó, Benson Boone igazi forgószélként nyitotta az évet Beautiful Things című dalával, amely jelenleg masszív mennyiségű TikTokert ihletett meg és habár két hónap telt el a megjelenése óta még mindig a világ legnépszerűbb videóklipjei és zenéi között foglalja el helyét, mára pedig több mint 600 millió összesített streamet gyűjtött össze. Valamivel később az énekes új albummal jelentkezett, ami Fireworks & Rollerblades címet kapta és 15 zeneszámot tart, köztük az említett Beautiful Things c. dalt is.

 

 

Boone részéről nem a Beautiful Things volt az első ilyen szintű virális felvétel, hiszen az In The Stars és a Ghost Town is bődületes mennyiségű rajongóra talált annak idején, amikor megjelentek Walk Me Home… című EP-jén, de kétségtelenül a Beautiful Things, ez a kivételesen jól sikerült pop-rock dal teljesen átértékelte őt a zenei palettán.

https://www.facebook.com/bensonboone/
https://www.instagram.com/BensonBoone