zenesz_logo.pngAz Always Forever videóját Charlotte Wells filmrendező készítette, akinek ez volt az első zenei videóklipje.

Nemrég hivatalosan is megjelent Romy legújabb dala, az Always Forever, mely élőben egy mexikói fesztiválon debütált, majd instant közönségkedvenccé vált az angol énekes-dalszerző-producer és DJ fellépésein. A dal Donna Lewis 1996-os slágerére, az I Love You Always Forever című klasszikusra épül, és ez Romy első új zenéje szólólemeze, a Mid Air tavalyi berobbanása óta. Akárcsak az album esetében, úgy ennél a dalnál is Fred again.. segédkezett a produceri oldalon. Az örömteli és fülbemászó pop trackben minden megvan ahhoz, hogy igazi sikeres nyári sláger lehessen.

 

 

Az Always Forever videóklipjét Charlotte Wells filmrendező készítette, aki mindig is nagy rajongója volt Romy The xx nevű zenekarának, az énekesnő pedig Charlotte Volt egyszer egy nyár című filmjét imádta. A kölcsönös rajongásból barátság, majd gyümölcsöző művészi együttműködés lett. Érdekesség, hogy a végeredményt a Gucci is támogatta. Romy egész nyáron turnézik, előbb Európában, majd az USA-ban és Kanadában, végül a nyár végén ismét visszatér Európába.

Official Site: https://romyromyromy.com/
Instagram: https://www.instagram.com/romyromyromy/?hl=en
TikTok: https://www.tiktok.com/@romyxromyxromy