zenesz_logo.pngA friss megjelenéshez egy új klip is társul, mely a Szeretném hogyha szeretnél című dalhoz készült.

A korábban akusztikus formában koncertező énekesnő komplett zenekari felállásban mutatta be új lemezét május 25-én az Akvárium Lokálban. Az Én Szívem című album a szerelmi útkeresés fázisait veszi végig, az ismerkedéstől kezdve, a szakításokon át egészen a tökéletes társ megtalálásáig. Az első dal (Istent játszani) a rossz kapcsolattól való megszabadulásról szól, majd a lemez utolsó számában (Akarsz-e játszani?) eljutunk az igazi boldogsághoz. Réka erről, az egy életre szóló kötelék megtalálásáról így mesél:

„Ebbe a dalban minden olyan érzésemet beleírtam, amit akkor éreztem, mikor az esküvőnkön a férjem felé sétáltam, majd kimondtam az igent. Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot, ezért ezt könnyű volt a zene nyelvén is megfogalmazni.”

 

 

Az album dalait Réka szerezte, a produceri munkát a toldyusoo jegyzi. „Tavaly decemberben kezdtünk el dolgozni a lemezen: a hangzásvilágot illetően szerettem volna kísérletezni, így különböző stílusokat ötvöztünk egy-egy dalban. Mivel én sem egyféle műfajt hallgatok, a saját dalaim sem egy sémára épülnek, mégis ettől érzem igazán a magaménak” – tette hozzá az énekesnő.

A lemez címadó dala (Az Én Szívem) még tavaly év végén jelent meg, mint az album egyik előfutára, ahogy a Beretka Ádám közreműködésével készült Hullócsillagot is már ismerheti a közönség. A Szeretném, hogyha szeretnél című számhoz – a lemez megjelenésével egyidőben – klip is készült. A Barbie tematikára hajazó videóban Réka férje mellett az énekesnő teljes zenekara is feltűnik különböző férfi sztereotípiákat megtestesítő szerepekben, mint a munkamániás, az önimádó, a játékfüggő és a pénzéhes.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/rekamusicofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/bnagyreka_official/