zenesz_logo.pngA zenész Elrohant idő című új lemezének bemutató koncertjére már minden jegy elkelt, így nem csak január 18-án, hanem 19-én is lesz előadás. Az új időpontra jegyek már kaphatók!

 torok_adam_slide_700.jpg

 

 

 

A 2014. január 18-án (szombat), a Bemrockpart 6-ba (Budavári Művelődési Ház) meghirdetett Török Ádám Elrohant idő című új lemezének bemutató koncertjére minden jegy elkelt. Az előadást – közkívánatra – vasárnap, január 19-én 19 órai kezdettel megismételik. A jegyek – immár vasárnapra - továbbra is megvásárolhatók a Budavári Művelődési Házban, elővételben 2.500 forintért, míg a koncert előtt a helyszínen 3.000 forintba kerül majd.

 

 

 

Ăśsmini700.jpg

 

 ős-Mini in action - Nagy István, Németh Tamás, Török Ádám - Fotó: Mönich László

 

 

Az 1971 és 1973 között létező, ma ős-Mininek nevezett formáció, negyvenhárom év után is eredeti, változatlan (Papp Gyula, Török Ádám, Nagy István, Németh „Nemecsek” Tamás) felállással lép színpadra, ahol este 7 órai kezdettel – többek között - a „Találkozásaim Béla bácsival ’73-’93-’13” opusz progresszív-rock feldolgozása is felcsendül.

 

 

 

nemecsek_gyula_700.jpg

 

ős-Mini: Németh Tamás, Papp Gyula - Fotó: Mönich László

 

 

 

Török Ádám legújabb Mini együttesét fiatal és kipróbált muzsikusok alkotják. A kiváló billentyűs Németh Károly, Zsoldos Tamás basszusgitáros és a hét éve hűségesen kitartó szájharmonikás Horváth Misi mellett a tehetséges gitáros Gazdag Viktor, valamint Tóth Dénes dobos játssza a régi és új szerzeményeket.

 

 

birito_450.jpg

 

 

Az Elrohant idő című nemrég megjelent albumon – többek között – Jumodaddy és a Szerecsenkirály is közreműködött, hogy színesítse azt a zenei palettát, amely a Fuvolalovag különböző korszakait fémjelzi. Most Török Ádám vendégeiként élőben is bemutatkoznak a Bemrockpart közönségének.

 

- Hegedűs István -

 

Időpont: január 18., szombat 19.00 + január 19., vasárnap 19.00

Belépő: elővételben (január 2-től): 2500 Ft; a koncert napján: 3000 Ft.