zenesz_logo.pngA Kozma Orsi Quartet január 17-én a BMC Opus Jazz Clubjában koncertezik.

 

KOZMA ORSI QUARTET -700.jpg

 

 

Kezdeti színházas szerepeit követően Kozma Orsi számára az országos ismertséget a Jazz+Az együttes hozta meg, majd 2000-től a Cotton Club Singers tagja lett. Az énekesnő 2007-ben megvált a vokál-csapattól hogy szólókarrierjére koncentráljon, melynek kezdetén két popzenei albumot adott ki Szakos Krisztián dalszerzővel közösen. Közben vendégként többek között olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott, mint Presser Gábor, Tolcsvay László, Koncz Zsuzsa.

 

2008-ban megalakult a Kozma Orsi Quartet és még abban az évben megjelentették első stúdióalbumukat, a Hide and Seek-et, mely azonnal Fonogram-díj jelölt lett jazz kategóriában, s később Japánban is kiadták.

 

A lemez, illetve a dalok a Jazzy Dalverseny különdíját, valamint a pécsi Fringe Fesztivál szakmai díját hozták meg a zenekar számára.

 

A kvartett második lemeze Embrace címmel 2010-ben látott napvilágot a szaxofonos Tony Lakatos vendégszereplésével.

 

A Kozma Orsi Quartet azóta is folyamatosan jelen van a nagyobb hazai és külföldi fesztiválokon, illetve klubokban. Az új nagylemez felvételének előkészületei már zajlanak, megjelenése 2014 tavaszán várható, de addig is pár szám erejéig az együttes már most ízelítőt ad az új dalokból.

 

 

1534348_700_n.jpg

 

 

Kozma Orsi - ének

Cseke Gábor - zongora

Hárs Viktor - basszus- és baritongitár

Pusztai Csaba - dob

 

Időpont: 2014. január 17., péntek 21 óra

Jegyek 1000 forintos áron hamarosan kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a  JEGY.HU oldalon.

 

 

 

 

BMC

Kozma Orsi Quartet