zenesz_logo.pngA Rumours Of Fleetwood Mac világszerte a legelismertebb Fleetwood Mac tribute zenekar.

Maga Mick Fleetwood is áldását adta a formációra, amely tökéletesen közvetíti és játssza a legendás banda szellemiségét és slágereit. A Rumours Of Fleetwood Mac szeptember 21-én az Erkel Színházban számunkra is megidézi a Fleetwood Mac varázslatos dalait.

Az 1999-ben alakult Rumours Of Fleetwood Mac mára világszinten elismert tribute zenekar, amelyet a Fleetwood Mac alapítótagja, Mick Fleetwood is személyesen támogat, a formáció koncertjeit „a Fleetwood Mac dalainak rendkívül érzelemdús előadásaként” emlegeti.

A Rumours Of Fleetwood Mac a Fleetwood Mac szellemiségét, hangzását egyedülálló módon adja vissza, egyszerre szól a zenekar régi és új rajongóinak, lehetőséget adva arra, hogy újra felfedezzék azokat a dalokat, amelyek biztosították a kétszeres Grammy-díjas Fleetwood Mac helyét a 70-es 80-as évek egyik legmeghatározóbb brit-amerikai rockbandájaként. A zenekar az évek során több, mint egymillió rajongó számára hozta el a Fleetwood Mac koncertek élményét, a Mail On Sunday egyenesen azt írta róluk, hogy „jobban játszanak Fleetwood Mac-et, mint maga a Fleetwood Mac”. Most pedig számunkra is itt a lehetőség, hogy mi is átéljük ezt egy egyedülálló esten, szeptember 21-én, az Erkel Színházban.

 

 

A koncertre a jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők április 29-én 10 órától, míg a teljeskörű jegyértékesítés április 30-án, 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.