zenesz_logo.pngÚj dallal és klippel jelentkezik a Hősök egy kisebb alkotói szünet után: a Légy velem, Fortuna egy jópofa gondolatkísérlet, amely remélhetőleg visszahozza a jó időt is.

Mi lenne, ha nyernék a lottón? Ezt a kérdést valószínűleg mindenki feltette már magának, és az új Hősök-dalban néhány választ is kapunk rá. „Álmodoztunk egyet, eljátszottunk a gondolattal, hogy mi mit tennénk” – fogalmazott Eckü. „A dalban egy már-már szokásos közreműködő, Tkyd rappel, a refrénben pedig egy régi barátunk, Thoma Veszprémből, akivel 2005-ben csináltunk közös zenét. Azért jutott eszembe, mert volt egy szilveszteri fellépésünk, ami előtt két órával felhívtam és megkérdeztem, nem jön-e el velünk lenyomni a dalunkat. Természetesen jött, szóval abból, hogy előhúztuk ezt a több mint tizenöt éves sztorit, lett egy fellépés és egy új dal is, ami szerintem elég jól sült el” – tette hozzá.

 

 

A klip Veszprémben forgott, a srácok éppen elkapták a jó időt, ami remélhetőleg hamarosan vissza is tér. A zenekar ősszel újabb dalokkal jelentkezik, addig is pörögjön a Légy velem, Fortuna.

Szöveg: Mentha, Eckü, Tkyd, Thoma
Zene: Mr. JoeKer
Videó: Kováts Domonkos
Felvétel: Kalocsa Zoltán IG
Hősök Facebook: https://www.facebook.com/hosokveszprem