zenesz_logo.pngAz első kiadás nagy sikere után ismét négy nagyszerű gitáros érkezik Budapestre az Electric Guitarlands turné keretében.

Florian Opahle (Jethro Tull, Greg Lake Band), Angel Vivaldi, Nick Johnston és Rowan Robertson (Ronnie James Dio) áll majd az Analog Music Hall színpadára, május 12-én.

 

Flo Opahle RBXX 01 1

Florian Opahle

2023-ban Michael Angelo Batio, Gus G, Rowan Robertson és Andy Martongelli szerepelt az akkor elindított Electric Guitarlads turnén Európában. A G3 kistestvéreként is aposztrofálható produkció idén is jól ismert, és bizonyított gitárosokkal jelentkezik. Fellép majd Florian Opahle, a harmóniák nagymestere; a Jethro Tullból és a Greg Lake Bandből is ismert zenész egy különleges hangszeres utazáson kísér majd végig minket, elbűvölve mesteri gitártudásával.

 

 

A szintén fellépő amerikai Angel Vivaldi egy igazi innovatív személyiség, és egyben virtuóz gitáros, aki 20 éves pályafutása alatt futurisztikus zenéjéről vált ismertté: ezen az estén is kozmikus távlatokat és emelkedett hangulatot ad majd a zenének.

 

 

Nick Johnston a fúziós zenék és a kísérletezés felfedező kedvű művelője, aki ezen az estén is műfaji határokon átlépő produkcióval jelentkezik.

 

 RowanRobertson 500x

 Rowan Robertson

Az egyetlen visszatérő, Rowan Robertson három évtizedes pályafutása 17 éves korában kezdődött, Ronnie James Dio oldalán, és tele volt különböző élményekkel. Ez a változatosság a játékában is visszaköszön, hiszen az erőteljes riffektől a kifinomult dallamokig egy izgalmas utazást kínál majd a gitárzene történetén keresztül.

Mind a négy gitáros 30 perces műsorral készül, ami alatt Roberto Pirami dobos és Francesco Caporaletti basszusgitáros kíséri majd őket. A stílusában és hangulatában is szerteágazó programban felcsendülnek majd Jethro Tull, Black Sabbath, DIO, Rainbow és Beatles dalok is, de Gary Moore és Jimi Hendrix szellemét is megidézik. A koncert végén pedig egy különleges, közös jammelés veszi kezdetét.

a Livesounds bemutatja:
2024. május 12., vasárnap 19 óra
Budapest, Analog Music Hall
Electric Guitarlands koncert feat. Florian Opahle, Nick Johnston, Angel Vivaldi, Rowan Robertson
Belépő: elővételben 8.500 Ft, a koncert napján 8.900 Ft.
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu és www.ticketportal.hu oldalon

Kapcsolódó weboldalak:
https://livesound.hu/
https://www.electricguitarlands.com/

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/
https://www.facebook.com/events/758188372372184/