zenesz_logo.pngA lázadó hangnemű szerzemény a társadalmi igazságtalanságról, az elnyomásról és a szabadságkeresésről szól.

A 2019-ben alakult zenekar – Miki (dob és ének), Zsolti (basszusgitár, vokál), Robi (gitár), Csabi (trombita) és Ákos (gitár és rap) – az élő hangszeres zene és a kritikus szövegek jegyében építi egyre növekvő rajongótáborát.

A Trójai egy energikus, dühös dal, tele trágár szavakkal és szlenggel, ami tükrözi a dühöt és a frusztrációt a fennálló helyzettel, a hatalommal és a kizsákmányolással élő elittel szemben. A „fekete fény” metafora a tudatosságra és a felismerésre, egyúttal buzdít a belső változásra és a tudatosság fejlesztésére.

 

 

„Eredetileg egy zsákot akartak a fejemre húzni, hogy úgy utazzak a kocsiban, de maradtunk a sapkánál. Mindenesetre örülök, hogy ilyen jó kis beavatási szertartásban hullott le a lepel az új gitárosról, azaz rólam” – meséli Robi a dalhoz kapcsolódó sztorit.

„Ez a leginkább hiphop dalunk, vagy mondhatjuk trap-nek is, de hangulatában nagyon passzol a mondanivalóhoz, és végre jól megmondhattam a magamét ilyen klasszik old-school hiphop képi világban, nagyon cool volt, én ebben nagyon otthon érzem magam!” –folytatta Ákos, a zenekar frontembere

A Guyachild célja, hogy a Trójait minél több emberhez eljuttassa, és elgondolkodtassa őket a világban uralkodó igazságtalanságokon. A dal április 18-án debütált a YouTube-on, meghallgatható a Spotify-on és minden további streaming platformon. A Guyachild a magyar alternatív hip-hop zene egyik izgalmas képviselője. A Trójai egy kőkemény dal, amely nem fél kimondani az igazságot.

Facebook: https://www.facebook.com/GuyaChild
Instagram: https://www.instagram.com/guyachild?igsh=MWV6bHh4NXVsZnNteA==
YouTube: https://www.youtube.com/@guyachild7139